Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

METİN AKPUNAR, ELAZIĞ'A GELİYOR

Teknik Sorumlu Ender Çınar ile yollarını ayıran Mavi-Beyazlı TemsilcimizElazığ Karakoçan FK, yeni teknik direktör konusunda son olarak Altındağspor’u çalıştıran Metin Akpunar ile prensipte anlaştı.

46 yaşındaki teknik adam Elazığ’a gelerek yönetim kurulu ile son görüşmeyi yapacak. Yapılacak görüşmelerin ardından resmi imzaların atılması bekleniyor.

Yeni teknik direktör ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada ; “Kulüp Başkanımız Tuncay Kaymak nezaretinde Teknik Direktör arayışında olan kulübümüz, görüşme gerçekleştirdiği Metin Akpunar ile son görüşmeleri yapmak üzere, Elazığ'a davet etmiştir. Yapılacak son görüşme neticesinde tecrübeli teknik adam ile nihai bir karara varılacaktır.” İfadeleri kullanıldı.

METİN AKPUNAR KİMDİR?

46 yaşında olan Metin Akpunar 1975 Ankara doğumlu. 2011 yılında antrenörlük hayatına başlayan Akpunar , Bozüyükspor, Turgutluspor, Batman Petrolspor, Tavşanlı Linyitspor, Payas Belediyespor,Hatayspor, Bergama Belediyespor, Kastamonu 1966 Spor takımlarında yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Deneyimli teknik adam, geçen sezon Cizrespor ve son olarak Altındağspor’da teknik direktörlük yaptı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol