Öne Çıkanlar Elazığ yerelhaber elazığdanhhaberler yeniufuk elazığyeniufuk Türkiye

Bu haber kez okundu.

Mhp, Elazığ İlçe Kongrelerini Gerçekleştirdi

Yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongre heyecanı yaşandı. Yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongre heyecanı yaşandı. MHP İlçe kongrelerini gerçekleştirdi. Kongrelere MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Haneli ve partililer katıldı.  

İlki Ağın’da gerçekleştirilen ilçe kongresinde divan üyeliğini yapan MHP Elazığ Milletvekili Işıkver, partisinde kongre sürecinin başladığını belirterek, Ağın’ın partileri için çok önemli olduğunu ifade etti. Ağın’da gerçekleştirilen kongrede başkanlığa Emre Özer seçildi. Ardından Keban İlçe Kongresine geçildi. Keban’da da Osman Dinkçi yeniden başkanlığa seçildi.  

Daha sonra Maden İlçesi’ne geçirilerek, İlçenin 14’üncü olağan gelen kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurulda konuşan Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz, partisinin ilçede oy oranının arttığını kaydetti.  

MHP Eski İl Başkanlarından İzzet Ertem de konuşmasında, teşkilat olarak yerel seçimlere hazırlandıklarını belirterek, “Maden’i kaybederseniz, Erganili olursunuz” dedi.  

MHP MYK Üyesi Alper Erdem de, karanlık çevrelerin partilileri ile uğraşmalarının devam edeceğini söyledi. Maden İlçesi’nde de yeniden başkanlığa Orhan Taş seçildi.  

Maden kongresinin ardından Sivrice İlçe kongresi gerçekleştirildi. Kongrede Başkan Kasım Bahçeci yaptıkları çalışmalarından bahsetti. Kongrede konuşan Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, 2019 yılında küçük bir köy devraldıklarını kaydetti. MHP İl Başkanı Yunus Bal ise konuşmasında, ilçenin zor bir coğrafya olduklarını ifade etti. Kongrede İlçe Başkanı Kasım Bahçeci güven tazeledi.  

Sivrice’nin ardından Palu İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede ilk olarak MHP İl Başkan Yardımcısı Abdulhamit Kaya partililerine seslendi. Kongrede İlçe Başkanı Mehmet Yazar güven tazeledi.  

MHP son ilçe kongresini ise Kovancılar İlçesi’nde gerçekleştirdi. Kongrede konuşan İl Başkanı Yunus Bal, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu. MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ise konuşmasında yerel seçimlere dikkat çekti. Kongrede Başkan Nihat Yıldız güven tazeledi.  HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol