Öne Çıkanlar Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği DEVA Partisinde İl Başkanı Görevden Alındı Hemşerimiz Prof.Dr Bestami Özkayaya Önemli Görev  UEFA elazığ bina yıkımı

Bu haber kez okundu.

Milletvekili Nazırlı, Vatandaşları Dinledi

NAZIRLI, GENÇLERİ DİNLEDİ

Elazığ Belediyesi Gençlik Merkezi üyelerinin davetin geri çevirmeyen Milletvekili Nazırlı, Cumartesi günü Kültür Park’ta gençlerle buluştu, gençleri dinledi. Milletvekili Nazırlı, gençlerin beklentilerini ve fikirlerini aldı, yaşadıkları sıkıntı ve problemleri dinledi, fikirlerini aldı.

ELAZIĞ İÇİN NÖBETTE

Her cumartesi farklı bir ilçede “Elazığ için nöbette” olan Milletvekili Nazırlı, Bu hafta Palu İlçesi’ne gitti. Temaslarını sürdüreceği ilçelere giderken, toplu taşıma aracını tercih eden Milletvekili Nazırlı, Palu İlçesi’ne de minibüsle gitti, minibüste yolcularla sohbet etti.

TALEPLERİ NOT ALDI

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, AFAD; İl Özel İdaresi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nden ekiplerle birlikte ilçeye varan Milletvekili Nazırlı, hem ilçe genelindeki problemler hem de vatandaşların taleplerini not alarak çözüme kavuşturmak için çalışacağını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol