Öne Çıkanlar SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber yeniufuk elazığyeniufuk Elazığ

Bu haber kez okundu.

Muhtar Adayları Oldukça Heyecanlı!

ÖZEL HABER: GÜLÇİN TURGUT

Vatandaşlara farklı vaatlerde bulunan muhtar adayları, seçmenlerin kapısını çalıyor. 24 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere  yaklaşık 6,5 ay kala Elazığ’da muhtar adayları seçime iyice ısındı. Vatandaşlara farklı vaatlerde bulunan muhtar adayları, seçmenlerin kapısını çalıyor.

SİYASİ HAVA, YENİDEN ISINMAYA BAŞLADI

Elazığ’da mahalle muhtarlıkları yarışı tüm hızıyla devam ederken çok sayıda muhtar adayları da seçmene ulaşmak için ter döküyor. Elazığ’da Mayıs seçimlerinin ardından siyasi partiler yerel seçimlere odaklanırken muhtarlık hesabı yapan vatandaşlarda adaylık sürecinin startını verdi. Yaz dönemi ile birlikte sessiz bir sürece giren siyasi hava, yeniden ısınmaya başladı.

HAZIRLIK YAPANLARIN ÇALIŞMALARI DİKKAT ÇEKİYOR

Siyasi partiler 2024 Mart’ındaki yerel seçime yönelik plan yaparken, muhtarlıklar için hazırlık yapanların çalışmaları dikkat çekiyor. Sosyal medya üzerinden çalışmaların startını veren muhtar adayları, mahalle sakinleriyle yakın temas kurmaya şimdiden başladı. Afişlerini refuj, duvar ve ağaçlara kadar yansıtan bazı muhtar adaylarının vaadleri, seçmenlerin ilgisini çekiyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol