Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

ORUÇ, WUSHU KUNG FU ELAZIĞ İL TEMSİLCİLİĞİNE ATANDI

1980 yılında spor hayatına başlayan Fethi Oruç, 7 yaşında Malatya'da taekwon-do ile tanıştı. Uzun yıllar taekwon-do ile uğraştı. Ardından 1993 yılın da Muay Thai ile İstanbul'da uğraştı. Sırası ile kick boks ,wushu kung-fu,boks ,Jujitsu, MMA karışık dövüş sanatları ve su altı tam donanımlı dalgıçlık branşlarında profesyonel olarak faaliyet gösterdi.

YEDİ AYRI BRANŞ DA SİYAH KUŞAK DANLAR SAHİBİ OLDU

Yedi ayrı branş da siyah kuşak danlar sahibi oldu. Aynı zamanda, Wushu Kung Fu, Muay Thai ve Kick Boks branşlarında milli hakem ve milli takımlar antrenörü oldu. İki ayrı branşın Elazığ il temsilciliğini yürütmekteydi. Son olarak ise Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu başkanlığının kararı ve spor bakanlığımızın onayı ile Türkiye Wushu ve Kung-Fu federasyonu Elazığ il temsilciliğine atandı.

Fethi Oruç, atama ile ilgili yaptığı açıklamada "Başta federasyon başkanımız Sayın Mehmet Zeki Akıncı ve Federasyon icra kurulu başkanımız sayın Abdurrahman Akyüz beylere teşekkür ederim. İlimizde Wushu Kung Fu branşında ilk antrenörü ünvanına da sahip olarak bu branşın ilimizde daha yaygın hale getirmek için çeşitli eğitimler ve kurslar müsabakalar düzenleyeceğiz. İlk olarak ilimizde profesyonel olarak Wushu sanda branşında şehitlerimiz anısına bir altın kemer şampiyonası düzlemeyi planlıyoruz" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol