Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem  elazığ

Bu haber kez okundu.

OSB, İŞKUR ve Fırat Üniversitesi Arasında Protokol İmzalandı

Protokol imza törenine, Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri İzzet Özen, İhsan Güler, OSB Bölge Müdürü Mehmet Yaşar Demirel ve Kursiyerler katıldı.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk protokol imza töreninde yaptığı açıklamada,“İnovasyon Merkezimizin kapılarını geçen sene olduğu gibi bu yılda Teknofeste katılacak olan kardeşlerimize sonuna kadar açtık ve her türlü desteği vereceğiz, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

F.Ü Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ta yaptığı değerlendirmede “ OSB Yönetimine böyle bir İnovasyon merkezini Üniversitemizin kullanması için verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz”  dedi.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık yapmış olduğu konuşmasında “OSB’de neler yapılıyor diye sorulduğunda, gelip görsünler,Elazığ OSB’de Roket yapıldığını, ayrıca Elazığ OSB İnovasyon Merkezinin yapılıp Fırat Üniversitesi öğrencilerinin kullanımına sunulmasına imkanı sağlayan OSB Yönetimine çok teşekkür ederiz” dedi. Ayrıca programın sonunda Elazığ Valisi Erkaya Yırık öğrencilere birer adet kitap hediye etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol