Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

“Oynatamıyorsan İstifa Et!”

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Narkoz Taraftarlar Grubu Başkanı Mücahit Biçer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda geride kalan 3 haftada alınan başarısız sonuçların ardından Elazığspor Teknik Heyetine ve Futbolcularına açık çağrıda bulunarak; "Futbolcu kalitemizin ligin daha üstünde bir seviyede olmasına rağmen, futbolcularımızda saha içerisinde mücadeleleri ve özgüvenlerinde büyük kırıklık ve eksiklik herkesçe görülmektedir. Yaşanan olumsuz sonuçların katlanarak kötüleşmemesi için herkesi görevine davet ediyoruz."dedi.

Yaşanan olumsuzlukların üzüntüsünün sınırı aşmış, söz söylemek gereği doğduğunu aktaran Başkan Biçer açıklamasında şunları söyledi…

* ÖZGÜVENLERİNDE BÜYÜK KIRIKLIK VE EKSİKLİK HERKESÇE GÖRÜLMEKTEDİR.

“Sayın yönetimimize, Teknik ekibimize ve Futbolcu kardeşlerimize açık çağrımızdır,

Son 5 senedir büyük sorunlarla tüm camiamız canla başla mücadele ederek, yıllardır özlemle beklenen yeni stadımızın açılması sonrası 2023-2024 sezonuna ciddi mali yatırımlar ve emekler ile "O sene bu sene" sloganıyla başlanmıştır. Kamp süreci de dahil olmak üzere 90 güne yakın süredir çalışan takımımız, şuana kadar müsabakalarda beklenenin çok altında bir seviyede bir oyun yapısında olduğu herkesçe aşikardır. Futbolcu kalitemizin ligin daha üstünde bir seviyede olmasına rağmen, futbolcularımızda saha içerisinde mücadeleleri ve özgüvenlerinde büyük kırıklık ve eksiklik herkesçe görülmektedir.”

* YAŞANAN OLUMSUZLUKLAR ÜZÜNTÜ SINIRINI AŞTI

“Burası Elazığ burada futboldan daha çok Elazığspor seviliyor, bu şehir ve taraftar yıllardan öte süre gelen bu kültür ile yaşıyor ve Elazığ şehri gibi Elazığspor takımı da bir simgedir, taraftarlarımız soluksuz ve cefakâr olarak desteğini esirgemez ancak yaşanan olumsuzluklar üzüntü sınırını aşmış söz söylemek gereği doğmuştur.”

* YÖNETİM, TEKNİK EKİP VE FUTBOLCU KADROMUZ ARASINDA BİR KOPUKLUK OLDUĞU ORTADA

“Sayın yönetim, teknik ekip ve futbolcu kadromuz arasında bir kopukluk olduğu ve tek vücut bir takım olamadığımızı görüyor ayrıca inanıyoruz ki sizlerce de bilinmektedir. Tüm yaşanan mutluluklara herkesin katkısı olduğu gibi olumsuzluklarda da herkesin dahili vardır.”

*İSTİFA DA BİR ERDEMDİR

“Sezon başında iken yapılması gerekenler yapılmalı, yola işin ehli ve takımımızı aile ortamına sokacak özgüvenimizi arttıracak taraftarlarıyla kucaklaşacak profesyonel ekip ile devam edilmeli. Yaşanan olumsuz sonuçların katlanarak kötüleşmemesi için herkesi görevine davet ediyoruz. En hızlı ve net bir şekilde, teknik kadronun istifasını bekliyoruz ayrıca  bilinir ki İstifalarda  camialar için bir onur erdemli bir akıldır. Elazığ şehrinin ve taraftarlarının doğru dil ve akıl ile tüm camiamıza çağrımızdır. Saygılarımızla,Tüm vicdanlı kamuoyu adına Narkoz Ailesi”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol