Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ Bursa Yıldırımspor BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ

Bu haber kez okundu.

Prof. Dr. Hasan Bulut, F.Ü Rektörlüğüne Aday Oldu

Bulut, rektör adaylığı başvurusunu Yükseköğretim Kurumu'na yaptığını duyurdu.

Prof. Dr. Hasan Bulut, yaptığı açıklamada, "Fırat Üniversitesinde 27 yıllık akademik kariyerimde devam eden görevimi onurlandırmak, ulusal ve uluslararası çalışmalarımla katkıda bulunduğum eğitim-öğretim alanında var olan misyonumu paylaşmak ve şehrimizin temel kurumlarından olan üniversitemize değer katarak daha yüksek seviyelere getirme vizyonunu gerçekleştirme umudu ile Fırat Üniversitesi Rektör adaylığına başvurmuş bulunmaktayım.

Bu adaylığa başvurma niyetim, akademik çalışmalara olan bağlılığımın, teknoloji, bilim, sanat ve spora verdiğim önemin, bilginin paylaşıldıkça çoğalan bir hazine olduğuna olan inancım, bireylerin bir meslek, uzmanlık kazanırken aynı zaman da kişiliklerini olgunlaştıracak, çevrelerini yorumlayabilecek ve estetik duyulara sahip olacak profiller olmalarına gösterdiğim yaklaşımım ve hem şimdi çalıştığım kurumuma, hem de doğup büyüdüğüm şehre karşı duyduğum sorumluluğun neticesinde oluşmuştur.

Akademik ve öğrenci odaklı bakış açısını Üniversitemiz ve tüm mensupları için üstün tutma isteğimi paylaşmak isterim. Umuyorum ki bu isteği hep birlikte yerine getiririz. Fırat Üniversitesi için ve dolayısı ile ülkemiz için en hayırlısını, en iyisini ve en güzelini dilerim." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol