Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN

Bu haber kez okundu.

Serkan Dolunay Seçim Çalışmalarına Başladı

Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve millete başsağlığı dileyen AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Serkan Dolunay; “Manevra kabiliyeti yüksek sahada ve masada güçlü bir Türkiye, bir Elazığ için Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde barış, istikrar ve refah için Türkiye Yüzyılı hedefine kararlılıkla yürüyeceğiz inşallah. Hizmetin kalitesini sürekli artırmaya yönelik gayret ve çalışmalara karınca misali gücüm imkânım ölçüsünde katkı sunacağım.” Dedi.

DOLUNAY; “HEMŞERİLERİMİZİN DÜŞÜNCELERİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ VE DEĞERLİ”

AK Partimize sadece destek olarak devam etmek niyetiyle kalmayıp, her hizmette aktif rol alıp bu ülkeyi geleceği en güzel noktalara taşıma gayesindeyiz diyen Dolunay; “Bu yolda hemşerilerimin fikirleri, desteği, rehberliği bizim için büyük önem taşımaktadır. Ülkemiz, bugün daha güçlü, söz sahibi ve oyun kurucu bir ülke konumunda ise, aldığı kararlar ve dik duruşuyla bize rehber olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği sayesindedir. Çıktığımız bu yolda şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte istişare ederek, birlik beraberlik içerisinde ilimize ve ülkemize yapılacak hizmetler noktasında elimizi değil, gövdemizi koyarak yapacağız. Kurum ve kuruluşlarımız başta olmak üzere, kanaat önderlerimiz, parti teşkilatlarımız, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve basınımızın değerli temsilcileri her daim istişarelerimizin merkezinde yer alacaktır. Şehrimizde yaşayan çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, özel hemşerilerimiz için engelsiz bir şehir için tüm muhataplarımızla birlikte hareket edeceğiz.” Dedi.  

Serkan DOLUNAY KİMDİR (1976 - ELAZIĞ)

1976 Elazığ doğumlu olan Serkan Dolunay; İlkokulu, ortaokulu ve liseyi Elazığ'da tamamlamıştır. Uzun dönem askerlik vazifesini 1996 yılında tamamlayan DOLUNAY; AK PARTİ’ye kuruluş tarihinden itibaren hizmet etmiştir. 1998 ile 2011 yılları arasında hem ticaretle meşgul olmuş hem de aynı zaman diliminde gayrimenkul ve inşaat sektöründeki çeşitli iş kollarında çalışmalarda bulunmuştur. 2011 yılında Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünde iş başlangıcı yapmış, bu görevi yürütürken beraberinde gayrimenkul ofisinde ve inşaat teknolojileri sektöründe de aktif olarak çalışmıştır. Ticari hayatını sürdürmektedir.

15 Ocak 2022’den beri Karayolları Ankara 4. Bölge Müdürlüğünde görev yapan Serkan DOLUNAY,  AK Parti Elazığ Milletvekili aday adayıdır.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol