Öne Çıkanlar GENEL elazığ haber haber  elazığ elazığhaber23

Bu haber kez okundu.

“Taraftarımız Yanımızda Olsun!”

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

3Gen Holding Elazığspor Kulübü Başkanı Serkan Çayır, yeni sezon için iddialı bir kadro kurduklarını belirterek “Bu sezon 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek takımlardan biri olacağız. Transfer döneminde güçlü bir kadro kurmanın çalışmalarını yaptık. Artık ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Bu sezon vereceğimiz şampiyonluk mücadelesinde Taraftarlarımızdan sadece takımı desteklemelerini istiyoruz.” dedi.

ÇAYIR; “TARAFTARLARIMIZ KÖTÜ VE ÇİRKİN TEZAHÜRATTAN UZAK DURMALI”

Geçtiğimiz yıllarda Taraftarların bazı maçlarda yaptığı kötü tezahüratlar nedeniyle ceza aldığını belirten Başkan Serkan Çayır, “Bu sezonun ilk iç saha maçında da taraftarlarımız cezası nedeniyle takımının yanında olamayacak. Biz bu sezon şampiyonluk mücadelesi verecek bir takım olacağız. Bunun içinde her maçta Taraftarlarımızın takımın yanında olmasını istiyoruz. Taraftarlarımızın bu takım için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bizim tüm çabamız ve gayretimizde bunun için. Taraftarlarımızın mutlu olmasını sağlamak, takımımızı da hak ettiği yere taşımak içindir.

Yeni sezonda Taraftarlarımız kötü ve çirkin tezahürattan uzak durmalı, olaylara neden olmamalı. Böylece takımımız da taraftarlarımız da ceza almayacaktır. Şampiyonluk mücadelesinde de olumsuzluk yaşamayacağız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol