Öne Çıkanlar DEPREM 23 Nisanda çocukları ağırladı. komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ Elazığda

Bu haber kez okundu.

TETİŞ Yapı’dan 6 Milyon Bağış!

Kahramaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık iki büyük deprem Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı.

Türkiye'yi derinden sarsan deprem nedeniyle yardım ve destekler aralıksız devam ederken, televizyon kanalları Turkuvaz Medya çatısı altında yardım gecesi düzenlendi.

Geceye telefonla  katılan Tetiş Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tetik, Afet Bölgesine yapılan yardımların dışında  6 milyon TL’lik destek daha sağladı.

Kampanyaya ulusal, bölgesel ve yerel televizyon kanallarının yanı sıra radyo istasyonları da katıldı.

Tahmin edilen akışın çok daha ötesinde bir süreye yayılan tarihi gecede toplamda 115 milyar 146 milyon 528 bin TL ve 9 milyon 10 bin adet SMS bağışı yapıldı.

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen ve 11 ildeki milyonlarca kişiyi etkileyen depremlerin etkileri sürüyor.

Depremzedeler için Türkiye tek yürek oldu.

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan deprem felaketinin ardından tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi.

Türkiye Tek Yürek adlı ortak yayında 115 milyar lirayı aşkın bağış toplandı.

Canlı yayına Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç aracılığıyla bağlanan Tetiş Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 6 Milyon TL bağış yaptı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol