Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Tügen: İşimiz Zor Ama Kazanacağız

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde kendisinin de Ak Partiden Bingöl milletvekilliği için aday adayı olduğunu ifade eden, Tügen açıklanan listelerde adının olmadığını ancak ülkenin ikinci yüzyıla girerken böylesi önemli bir seçimde Milletvekili adayıymış gibi çalıştıklarını ve çalışmak zorunda olduklarını söyledi.

BİTİM İLE YENİ BAŞLANGIÇLARIN SEÇİMİ

Ülkenin beka meselesi başta olmak üzere bir çok önemli konularda yeniden Cumhur İttifakının yönetimde olması gerektiğine inandıklarını ifade eden Tügen; bu seçim öyle sıradan bir seçim değil. Tabiri caizse hakla batılın, ülke olarak bitim ile yeni başlangıçların olacağı bir seçim. Onun için şuurlu bir Türk vatandaşı olarak bu seçimlerde Cumhur İttifakının devamı yönünde tercihlerde bulunmamız gerekmektedir.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAKTAYIZ

Bingöl’den milletvekili Aday Adayı olduğunu ancak listeler açıklandıktan sonra aday olmadığını öğrendiğini söyleyen Tügen; önemli olan Milletvekili adayı olmak ya da olmamak değil. Önemli olan bu zor süreçte partimizin yanında olup başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ak Kadrolara omuz vermektir. Milletvekili adayı olarak sahalarda olsaydık çalışmalarımız belki sınırlı olabilirdi ama şimdi öyle değil gece demeden gündüz demeden aile fertlerimizle birlikte Cumhur İttifakının sandıklardan olağanüstü düzeyde güçlü çıkması için var gücümüzle çalışıyoruz.

BİR AYAĞIMIZ BİNGÖL’DE DİĞERİ ELAZIĞ’DA

Her Ak Partili arkadaşımızın bu süreçte işi zor ama benim işim daha zor diyen Tügen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: seçimlere sayılı günler kala Ak Parti ailesi olarak tüm arkadaşlarımız gibi bizler de sahalardayız. Hepimizin işi zor ve meşakkatli. Ancak bizim işimiz biraz daha zor çünkü biz, hem aday adayı olduğum Bingöl’de hem de yaşadığım şehir Elazığ’da çalışmak zorundayım. Dolayısıyla tabir yerinde ise bu süreçte bir ayağımız Bingöl’de bir ayağımız Elazığ’da. Allah nasip ederse sarfettiğimiz bu eforumuz karşılıksız kalmayacak hem 14 Mayısta hem Bingöl’de hem de Elazığ’da sandıklardan yüzümüzün akıyla çıkacağız. Bu vesile ile ben 14 Mayısta yapılacak olan seçimlerin sulhiyet içerisinde geçmesini diliyor başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Cumhur İttifakının hem TBMM nezdinde hem de Cumhurbaşkanlığı nezdinde yeniden ülkemizin yönetiminde irade sahibi olmasını temenni ediyorum.

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol