Öne Çıkanlar işte son sayılar! nüfüs müdürlükleri Bizmişen TOKİ Konutlarında İncelemelerde Bulundu Türkiye Futbol Federasyonu PTTDEN 182. MÜŞTERİYE

Bu haber kez okundu.

Tunceli’de Elektrik Sorunu

FEDAŞ Tunceli İl Müdürlüğü, Tunceli halkının elektrik enerji sorununu çözmek adına yoğun bir mücadele verdiğine yönelik bir açıklama yaptı. FEDAŞ Tunceli İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; elektrik enerjisi kesintilerinde sabotaj şüphesi üzerinde durulduğunu ve bu konuda vatandaşın mağdur olmaması için Tunceli Valiliği koordinesinde hem  Jandarma hem de adli makamlarca gerekli tahkikatın yapılacağı da aktarıldı.

HABER: DİLEK YILDIRIM

Son günlerde Tunceli’de yaşanan elektrik enerjisi kesintileri yüzünden Tunceli halkı bir hayli mağduriyet yaşadı ve zaman zaman da bu mağduriyet yaşanmaya devam ediyor. Bu mağduriyetin giderilmesi noktasında FEDAŞ Tunceli İl Müdürlüğü de neler yaptığına yönelik bir açıklama gerçekleştirdi.

ELEKTRİK ENERJİSİ SORUNUNDA SABOTAJ İDDİASI

FEDAŞ Tunceli İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Enerji-Sen tarafından hukuk dışı başlatılan ve 37 gündür devam eden eylemlere rağmen diğer illerden şirketimize bağlı ekiplerin desteği sağlanarak vatandaşlarımızı elektrik hizmetinden yoksun bırakmamak adına sürekli çalışma içerisindeyiz. Ama bizler vatandaşın mağduriyetini gidermek için çalışırken şirketimizin arızalara müdahale eden ekiplerine yönelik Enerji-Sen üyelerince sürekli saldırı girişiminde bulunulmakta. Ayrıca enerji nakil hatlarına yönelik sabotaj ihtimali de devam ediyor” diyerek ciddi bir iddiada bulunuldu.

“GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA KARŞILAŞILMAYAN ARIZALAR İLE KARŞILAŞIYORUZ”

Arızaların bu kadar sık olmasının da olağan olmadığına dikkat çekilen açıklamanın devamında ise “Ayrıca rakamlarla mukayese edildiğinde, önceki haftalarda hiç karşılaşılmayan arızaların bu süreç içerisinde hayatın olağan akışına ters bir şekilde arttığı gözlemleniyor. Tüm bunlarda sabotaj olabileceğini doğruluyor. Nitekim hem Pertek ilçesindeki arızanın hem de geçtiğimiz haftalarda Tunceli’de meydana gelen arızaların bir bölümünde sabotaj olma ihtimalini de bir hayli kuvvetlendirmektedir” ifadeleri de yer buldu.

VATANDAŞ MAĞDURİYET YAŞAMASIN DİYE JANDARMA DA ADLİ MERCİLER DE KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAK!

Vatandaşın enerji sorunu yaşamaması için Tunceli Valiliği koordinesinde hem Jandarma hem de adli makamlarca gerekli tahkikatın yapılacağı bilgilerinin de yer aldığı açıklamada; “Enerji hatlarına yönelik devam eden müdahaleler ile ilgili jandarma ve adli makamlarca gerekli tahkikatın başlatılacak. Ayrıca şehrin su ihtiyacını karşılayan elektrik şebekesinin kesintiye uğramaması için şirketimiz tarafından Tunceli Belediyesi'ne yeterli miktarda ve güçte jeneratör desteği sağlanmaktadır. Sonuç olarak FEDAŞ olarak bizler; Enerji-Sen tarafından başlatılan grev süreci içerisinde tüm engellemelere rağmen kıymetli vatandaşlarımızı mağdur etmemek için tüm gayretimiz ile sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol