Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Türkiye Yüzyılı Olarak Yola Devam Edeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarını sürdürdü.

Milletvekili Demirbağ ilk olarak, AK Parti Merkez İlçe ve Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Öğretmenevi önü ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda açılan yeni üye katılım stantlarını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Elazığ’daki çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Milletvekili Demirbağ; “Partimize yeni üye katılımı noktasında soğuk havada gayret gösteren kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. 2023 seçimleriyle birlikte, Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Türkiye Yüzyılı olarak yola devam edeceğiz inşallah.” dedi.

Daha sonra Türk Kızılay çalışanları ve vatandaşlarla da bir araya gelen Milletvekili Demirbağ, sorun ve talepleri dinledi.

Öte yandan Elazığ Şeker Fabrikası müdürlüğü görevine atanan Ercan Tokdede'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Zülfü Demirbağ, Tokdede’ye yeni görevinde başarılar diledi.

Milletvekili Demirbağ; “Ercan beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Elazığ’ımızda bu yıl işlenecek olan 190 bin ton şeker pancarı var ve bunun 180 bin tonu işlendi. İşlenen şeker pancarlarının ardından Elazığ’da bu yıl toplam 25 bin ton şeker üretildi. Bu rakamlar bundan sonra da artarak devam edecek inşallah.” ifadesinde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Akçakiraz-Diyarbakır yolu polis kontrol noktasında görev yapan polislerle de bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ polislere görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.

Milletvekili Zülfü Demirbağ son olarak, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelirken, esnaf ziyareti de gerçekleştirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol