Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Vali Toraman'dan Miraç Kandili Mesajı

Elazığ Valisi Valisi Dr. Ömer ToramanMiraç Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Tüm İslam aleminin kandilini tebrik eden Vali Toraman, mesajında şunlara yer verdi:  

ALLAH ÜLKEMİZİ VE MİLLETİMİZİ BELADAN VE KAZADAN MUHAFAZA ETSİN

“Miraç, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimizin, Yüce Allah’ın sonsuz kudreti ile bir gecede semaya yaptığı hikmet yüklü yolculuğu ifade etmektedir.

Rabbimizin sonsuz rahmet ve hikmetiyle dolu olan bu mübarek gecede öncelikle yüzyılın en büyük afetlerinden biri olan, ilimiz ve 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbimin rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı bugünlerde, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeli, dayanışma içerisinde olmalıyız.

Yaralarımızı devlet-millet tek yürek olarak el birliğiyle saracağımıza yürekten inanıyorum.

Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten, beladan ve kazadan muhafaza etsin, bu mübarek gecede rahmet ve mağfirete mazhar olabilmek için ettiğimiz tüm duaları Rabbim kabul eylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Elazığlı hemşerilerimiz olmak üzere, milletimizin ve İslam âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyor; bu mukaddes gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

elazığelazığ valisimiraç kandili mesajıömer toramankahramanmaraşmiraç kandiliacil

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol