Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

VALİ TORAMAN, FİYAT VE STOK DENETİMİNE KATILDI

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Elazığ’daki yerel marketlerde ve depolarında, ayçiçeği yağı ile temel gıda ürünlerinde yürütülen fiyat ve stok denetimine katıldı Elazığ Valisi Ömer Toraman, son dönemlerde bazı temel gıda ürünlerinde ortaya çıkan fiyat ve stok durumu ile ilgili ekiplerin yapmış olduğu denetimlere katıldı.

Vali Toraman’a, Elazığ İl Emniyet Müdürü Celal Sel ve Kurum Müdürleri de eşlik etti.

Vali Ömer Toraman ve beraberindeki heyet, Elazığ’daki yerel marketlerde ve depolarda ayçiçeği yağı başta olmak üzere temel gıda ürünlerinde fiyat ve stok denetimi gerçekleştirdi.

Vali Toraman, market çalışanları ve yetkililerinden bilgiler de aldı. Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Valimiz Sayın Dr. Ömer Toraman, ilimizdeki kurumsal ve yerel marketlerde ve depolarında, ayçiçeği yağı başta olmak üzere temel gıda ürünlerinde denetim ekipleri tarafından yürütülen fiyat ve stok denetimlerini yerinde takip etti.” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol