Öne Çıkanlar ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ son yolculuğuna uğurlandı Keleştimur Ya Hafriyat

Bu haber kez okundu.

Vali Yırık, Milletvekili Bulut ve Başkan Şerifoğulları İncelemelerde Bulundu

İnşası devam eden İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde çalışmalara ilişkin incelemelerde bulunan protokol, daha sonra Sürsürü Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Aşağı Demirtaş Konteyner Kent alanında geçici olarak konaklayan vatandaşları ziyaret eden Yırık, Bulut ve Şerifoğulları daha sonra tarihi Kapalı Çarşı’ya geçerek, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaret ve incelemelerine ilişkin bir değerlendirmede bulanan Başkan Şerifoğulları, Vali Erkaya Yırık’a başarı temennisinde bulunarak, şunları kaydetti: “

Sayın Valimiz Perşembe günü göreve başladığı andan itibaren vatandaşlarla iç içe, Elazığ’ın sorunlarını yakinen takip eden ve sorunlara çözüm arayışı içinde olan bir anlayışla göreve başladılar.

İnşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte, hem Sayın Valimizle hem milletvekillerimizle Elazığ’ın sorunlarını çözüme kavuşturabilme adına gece gündüz demeden çalışacağız.

116 dükkânıyla restore ettiğimiz Kapalıçarşı'da nezih bir ortamda halkımızla iç içeyiz. S

orunlarını dertlerini dinliyoruz.

Sorunlarını çözebilmek için istişare ediyoruz. İyi bir ekip olduğumuza inanıyoruz.

İnşallah uyumlu bir şekilde gayretle çalışarak ilimizi daha müreffeh bir şehir haline getireceğiz.

Ben bir kez daha Sayın Valimize yeni görevinde başarılar diliyorum. İnşallah ilimize çok güzel hizmetler yapacaklardır. Bizler kendilerine, onlar da bizlere destek olacaklardır.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol