Öne Çıkanlar haber  elazığ GENEL TFF elazığhaber23

Bu haber kez okundu.

Yeni mahalle Tayfunspor Buluşmaları Hafta Sonu Yapılacak.

02 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 16;00 da Fırat halı sahada gerçekleştirecekler.

      Yeni Mahalle de bulunan Cumhuriyet ilkokulunun bahçesinde 1970’li yıllarda tutuşturulan meşale ilk günkü gibi bugün bile yanmaya devam ediyor.

      Yaşları 11-12-13 olan kendileri çocuk beyinleri delikanlı dönemin gençleri Ağabeyleri bildikleri Bahri Bulut’un etrafında toplanarak köy, mahalle, semt ayırımı yapmaksızın meşin yuvarlağın verdiği sevdayla çıktıkları yolculukta bugün yaklaşık 45-50 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

     Elazığspor başta olmak üzere birçok profesyonel takımda forma giymiş, futbola altyapı olarak başladıkları takımın Tayfunspor olduğunu bildiğimiz onlarca futbolcu sayabiliriz. Bunlar arasında Ömer Faruk Gökçe, İsmail Kanter, Ahmet Ateşçi, Baki Güneş, Sebahaddin Çakılcıoğlu, Mesut Turan, Mehmet Ekici, Fatih Yıldırım, Cemal Genç, Muhammet Genç, Fethi Deveci akıllara ilk gelen isimler arasında.

      Ayrıca içlerinde Genel müdür, öğretim Görevlisi, profesör, öğretmen, antrenör, yazar, dernek başkanları, mali müşavir, mühendis gibi çok sayıda isimlerin olduğu efsane Tayfunspor forması giyenler arasında Elazığ basınının yakından tanıdığı, Coşkun Kamaç, mustafa Doğan, Mehmet Duman, Vahit Dabak gibi isimlerde bulunuyor.

 Elazığ musikisinin usta ismi Osman Bulut’ta bu formayı terletenler arasında bulunmaktadır.

       02 Eylül Cumartesi günü bir arada olmayı planlayan efsane topluluk ayrıca önceki yıllarda ve bu yıl içerisinde kaybettikleri arkadaşları Ömer Faruk Gökçe, Celil Tanrıverdi, Naci Cavlı ve hafta içerisinde kaybettikleri Fatih Yıldırım için bir mevlidi şerif programı da düzenleyeceklerini de belirttiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol