Öne Çıkanlar ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

Elazığsporlu Eski oyuncu vefat etti

Bordo-Beyazlı Temsilcimizin efsane kadrosunda yeralan eski oyuncusu Erkan Alemdar geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat etti.

Elazığspor’un 1988-89 ve 1989-90 sezonlarında formasını terleten Erkan Alemdar geçirdiği kalp kirizi sonrası hayatını kaybetti.

Elazığspor’un eski Başkanlarından Necati Erdem yaptığı açıklamada, “Trabzon Akçaabat Sebatspor’ dan transfer ettiğimiz ve 1988/1991 Yıllarında Elazığspor’a hizmet veren Erkan Alemdar’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Elazığspor’a çok önemli hizmetleri olan Erkan’ın takımımızın kazandığı şampiyonlukta da önemli payı vardı. Kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiş. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” dedi.

ELAZIĞSPOR’DAN TAZİYE MESAJI

Bordo-Beyazlı Kulüpte eski oyuncusu için mesaj yayınladı. Kulüp Resmi İnternet Sitesinden yapılan taziye mesajında; “Elazığspor’umuzun 1988-89, 1989-90 sezonlarında formasını terleten Erkan Alemdar’ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.  Eski futbolcumuz Erkan Alemdar’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol