Öne Çıkanlar Milletvekili Hemsball Hakem Kursu Sona Erdi Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Eski İl Genel Meclisi Üyesi Hayatını Kaybetti Sosyal Mesafesiz Çile Kuyruğu! 2 Ton Taklit Temizlik Malzemesi Ele Geçirdi

Bu haber kez okundu.

“Oyuncularımı Kutluyorum!”

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele veren 23 Elazığ Futbol Kulübü ilk yarının son maçında Kuşadasıspor’u net bir skorla mağlup ederek ilk yarıyı galibiyetle kapattı.

*8 MAÇI KAYBETTİ

TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz 23 Elazığ FK, sezonun ilk devresini aldığı 2-0’lık Kuşadasıspor galibiyetiyle tamamladı. Sezona kötü başlayan ve ilk devrenin büyük bölümünü küme düşme hattında geçen temsilcimiz, son haftalarda aldığı galibiyetlerle devreye 16 puanla 12. Basamakta nokta koydu. 4 galibiyet, 4 beraberlik alan Bordo-Beyazlılar, 8 maçtan da yenik ayrıldı.

Temsilcimiz toplamda 19 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise 30 gol gördü ve -11 averajla devreye girdi. 23 Elazığ FK’nın play-off hattıyla arasında 13, küme düşme hattıyla arasında 6 puanlık fark bulunuyor.
Temsilcimiz sezonun ikinci yarısına evinde oynayacağı Gümüşhane Sportif Faaliyetler maçıyla başlayacak.

*ERSÖZ; “CAMİAMIZI MUTLU ETTİK.”

Kuşadasıspor karşısında takım olarak çok üstün bir oyun sergilediklerini belirten 23 Elazığ FK. Teknik Direktörü Samet Ersöz, “Karşılaşmada 2 şutumuz direkten döndü, diğer maçlarımızda olduğu gibi bu maçta da net bir penaltımız verilmedi. Rakibe boş alan bırakmayıp sürekli ileride basarak oynadık ve sonucunda üç puan alarak camiamızı mutlu ettik.” dedi.

*HEDEFİMİZİN UZAĞINDA KALDIK

Ligin ilk yarısında puan olarak düşündüklerinin uzağında kaldıklarını belirten Samet Ersöz, “Takım olarak gerçekten ilk yarı boyunca çok büyük şansızlıklar yaşadık. Bunun sonucunda uzun bir süre hak etmediğimiz yerde bulunduk. İlk yarının son haftalarında aldığımız puanlar ile alt sıralardan yukarıya çıkmaya başladık. Takımımızda ki tüm oyuncular bunun mücadelesini verdiler. Sonuçta ilk yarıyı 16 puanla 12. Sırada tamamladık. Bu kesinlikle olmamız gereken yer değil.” diye konuştu. 

*İNANIRSAK YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK

Oynadıkları maçlarda verilmeyen penaltılar sonucunda yaşadıkları puan kayıplarının düşüncelerinin gerisinde bıraktığına vurgu yapan Ersöz; “Benim her zaman söylediğim bir şey var. Bu takım inandığı zaman kendi sahasında ve deplasmanda kolay kolay puan vermez. Son oynadığımız Kırıkkale deplasmanında da 6-7 net pozisyonumuz vardı bunları skora yansıtamadık. Artık ikinci yarı öncesi gerekli planlamaları yapacak ve ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanarak bu takımın hak ettiği yere gelmesinin çabasını göstereceğiz. Bu maçta sağlam bir idare ortaya koyan ve rakibine pozisyon vermeyen oyuncuları kutluyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol