Öne Çıkanlar ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ son yolculuğuna uğurlandı Keleştimur Ya Hafriyat

Bu haber kez okundu.

Sutopu Takımı Analigde Türkiye 4.’Sü

Gençlik ve  Spor Bakanlığı tarafından sporun tabana yayılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması amacıyla hayata geçen Anadolu Yıldızlar Lig’i (ANALİG) projesi kapsamında Nevşehir’de 21 - 27 Ağustos 2023 tarihlerinde Su topu  Türkiye Birinciliği müsabakaları düzenlendi.

Analig Sutopu Türkiye Birinciliği müsabakalarına İzmir,  Ankara, Bursa, Edirne, Konya,  İstanbul, Kayseri, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Giresun, Karabük, Kocaeli, Antalya, Adana ve Nevşehir’den  yaklaşık 300 sporcu ve antrenörlerin katılımı ile 23 Ağustos Çarşamba günü müsabakalar açılış seremonisi ile birlikte başladı.

Yüzme havuzunda 5 gün süren müsabakalar sonunda kategorilerinde İlimizden katılım sağlayan Kadınlar takımı Türkiye 4.sü olarak müsabakayı tamamladı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, “ Sutopu kız-erkek takımlarımız uzman antrenörlerimiz ile birlikte profesyonel liglerde mücadelelerine devam ediyorlar. Bu takımlarımız Anadolu Yıldızlar Ligi’ne de ilimizi temsilen  katılarak Türkiye 4.sü oldular. Sutopu branşı bizler için önemli bir yere sahip.

Sporcularımıza ve antrenörlerimize bu konuda elimizden gelen tüm destekleri veriyoruz. Aldıkları ve ilimize, bizlere kazandırdıkları başarılardan dolayı sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyoruz” denildi. SPOR SERVİSİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol