Çok fiyakalı bir laf yerli ve milli lafı, insanın göğsünü kabartıyor, söyleyenin ayaklarını yerden kesiyor, dinleyeni yerinden zıplatıyor.

Bu ara herkes yerli ve milli, sağcısı milli, sosyal demokratı yerli, darbecisi, liberali, İslamcısı, milliyetçisi yerli ve milli, hele bir HDP var ki Kürtlerin yerli ve milli gururu, her gün, her dakika, her ay, her yıl ABD emperyalizmine darbe üstüne darbe indiren, rezil rüsva eden bir Perinçek var ki milli ve yerli gururumuz.

Geriye birkaç gariban solcu ve komünist kalıyor, onlarda anadan doğma ecnebi ve milliyetsiz zaten, garipler boynu bükük bu yerli ve milli yarışı dehşet ve korku ile seyrediyor.

Kimmiş bakalım bu yerli ve milli kahramanlarımız.

ABD destekli, GLADYO kumandalı darbe yapan apoletli generaller bu ülkenin yerli ve milli kahramanlarıdır.

Ülkenin geleceği çocuklar iyi beslensin diye domuz yağından imal edilmiş süt tozu ve yağları O masum yavruların kursağına dolduran siyasetçiler bu ülkenin yerli ve milli kahramanlarıdır.

80 yıldır ABD kapısında iktidar dilenen siyasetçiler bu ülkenin yerli ve milli kahramanlarıdır.

80 li yıllarda dolar ve benzeri kağıtların serbest dolaşımını sağlayan muktedirler bu ülkenin yerli ve milli kahramanlarıdır.

Yine 80 li yıllarda tütün üreticisi rahat etsin diye sigara fabrikalarının evini yıkan, her türden yabancı sigarayı tezgâha dizen başbakanlar, bakanlar bu ülkenin yerli ve milli kahramanlarıdır.

24 Ocak kararları ile Ülkeyi emperyalizmin kucağına oturtan iktisat dehaları bu ülkenin yerli ve milli kahramanlarıdır.

Ülkenin Uçak dahil, her türden fabrikasını kapatıp, satıp ülkeyi ithalat cennetine çeviren dahi siyasiler bu Ülkenin yerli ve milli kahramanlarıdır.

Ben Türklerin kölesi olamam diyerek ABD destekli isyan bayrağı açan masum insanları katleden PKK ve yandaşları bu ülkedeki Kürtlerin yerli ve milli kahramanlarıdır.

Camileri bırakıp, 6 filoyu kıble yapıp secde eden Müslümanlar bu ülkenin yerli ve milli mücahitleridir.

Kamplara ayrılıp GLADYO komutasında birbirine silah sıkan sağcı ve solcu gençler, bu ülkenin yerli ve milli militanlarıdır.

Köylüyü, üretim yapmasın rahat etsin diye bedava hibeler ve destekler ile fonlayan, ülkeyi saman dahil her türden tarım ürününde ecnebiye muhtaç eden kafalar bu ülkenin yerli ve milli düşünürleridir.

Ensar refleksi ile her türden yabancı mülteciye kucak açıp ülkeyi terörist cenneti yapanlar bu ülkenin merhametli yerli ve milli kahramanlarıdır.

Ordusundan, polisine, polisinden istihbaratına kadar CIA ya özel bürolar açan siyasiler bu ülkenin yerli ve milli kahramanlarıdır.

Yerli malı haftasından rahatsız olup yabancı ürünlerin sergilendiği EKSPO fuarları ile ülkeyi donatan kafalar bu ülkenin yerli ve milli kafalarıdır.

Ülke savunması için her yeri NATO ve ABD üsleri ile donatan kafalar bu ülkenin yerli ve milli kafalarıdır.

Milli ve yerli Devlet telefonculuk yapmaz diyerek, Türk Telekom’u ecnebiye satan kafa bu ülkenin yerli ve milli kafasıdır.

Biz Müslümanız, Müslüman Devlet faizcilik yapmaz diyerek bankaları yabancıya satan kafalar bu ülkenin yerli ve milli kafalarıdır.

Az kalsın unutuyordum, ayıp olacaktı, Milli ve Yerli muhalefet liderimize, daha geçenler de İngiliz bankerlerinden trilyon dolarlık yatırım sözü alarak yerli ve milli olmanın liderliğini kimseye bırakmadı, milli ve yerli muhalefet kahramanımız.

Yazmakla bitmiyor, yerli ve milli kahramanlarımız, ne kadar öğünsek azdır bu kahramanlarımız, bu kahraman kafalarımız ile.

Hep birlikte bağırıp, slogan atıp, hoplayıp zıplayıp mitingler düzenleyerek destekleyelim bu yerli ve milli yarışı, bize bu yakışır milli ve yerli yurttaşlar olarak.

Yapıyoruz da bu kutlamaları, her gün, her yıl, her on yıl, pek yakında 100. yılını kutlayacağız bu yerli ve milli kalkınmayı, bu yerli ve milli şahlanışı.

Herkes kutlama yapar da yerli ve milli ülkenin tımarhanedeki delileri kutlama yapmaz mı, yapar tabi, onlar da bu ülkenin yerli ve milli delileri, tabi ki yapacaklar.

Yerli ve milli bir deli kutlaması ile yazımıza son verelim.

Yerli ve Milli bir kutlamanın hazırlığı yapılıyordu tımarhanede, tımarhane sakinleri kutlamayı ne ile yapalım diye tartışmaya başlamışlardı, en sonunda patlamış mısırla yapalım kararı çıkmıştı tımarhane konseyinden.

Başlamışlar hep birlikte zıplamaya, başhekim telaşla delilerin yanına yaklaşmış, bu ne hal niye zıplıyorsunuz oturun yerinize diye bağırmıştı.

Deli başı, olmaz milli bir kutlamamız var mısır patlatıyoruz demez mi, başhekim sesini çıkarmadan tam ayrılacak mısır patlatma töreninden, birde ne görsün, delinin biri hareketsiz oturuyor, sen niye zıplamıyorsun diye deliye sormuş, deli gayet pişkin cevap vermiş, ben tavaya yapıştım.

Şahsen Bende kutlama yapmak istiyorum, ben de hoplayıp zıplamak, gurur duymak istiyorum bu milli ve yerli şahlanışa, istiyorum ama bir türlü olmuyor, bir türlü zıplayamıyorum, galiba ben de tavaya yapıştım.

Nasip, yerli ve milli olamamak da varmış kaderimizde.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol