Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

AK Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

14 Mayıs seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız devam ettiren Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Milletvekili adayları, ilimizin sorunlarına yönelik adımlar atmaya devam ediyorlar. Bir dizi incelemelerde bulunmak amacıyla ilimize gelen DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile görüşen Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Ak Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş, ilimizin sulama sorununun çözümü için önemli adımlar attılar. Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, ovalarımızın tarımsal sulama problemlerinin çözümü konusunda DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile görüşmelerinin ardından önemli müjdeler verdi. Bir dizi incelemelerde bulunmak amacıyla ilimize gelen DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile görüşen Ak Parti Elazığ Milletvekili adayı Prof. Erol Keleş, ilimizin beklediği müjdeli haberleri hemşerilerimizle paylaştı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim çalışmalarını saha ziyaretleri ile sürdürürken bir yandan da 21 yıllık AK Parti hükümetlerinin Elazığ’da yaptığı devasa hizmetleri anlatmaya ve muhalefetin algı oyunlarına karşı yanıt vermeye devam ediyor. Açıkkapı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ağın, Keban ve Baskil’e giderek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçelerde yoğun ilgi gören Açıkkapı, vatandaşların ilgisinin sandığa yansıyacağına inandığını kaydetti.


AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye’nin uzun yıllar hayal ettiği projelerin ve hizmetlerin AK Parti ile gerçekleştiğini belirterek; “Cumhuriyetimizin ilk 80 yılı boyunca kimi iktidarların beceriksizliği, kimilerinin gayri milliliği sebebiyle ilerlemeyen, engellenen ve hatta açıkça dinamitlenen hayaller AK Parti döneminde gerçekleşti” dedi. Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Programı kapsamında Kadın Kolları Başkanlığının Ataşehir Mahallesinde düzenlediği mahalle buluşmasına katılan Nazırlı burada vatandaşlara hitap etti, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı. Seçim gezileri kapsamında Elazığ Belediyesi merkez binada bulunan personelleri ziyaret eden Nazırlı, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ziyaretlerde kendisine gösterilen yoğun ilgiden ötürü memnun olduğunu kaydeden Nazırlı, 14 Mayıs’ta Elazığ’dan çok güzel bir sonuç alacaklarına inandığını vurguladı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Recep Tayyip Erdoğan ile vatandaşlar arasında 21 yıllık sürede çok güçlü bir bağ oluştuğunu vurgulayarak, “14 Mayıs’ta bu güçlü bağ yeniden gün yüzüne çıkacak. Milletin adamıyla milletin arasına kimse giremez.” dedi. Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, S.S. Elazığ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı'nı ziyaret etti ardından esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeliyle bir araya gelen Yanılmaz, Kültür Park’ta düzenlenen Karakoçanlılar Birlik ve Beraberlik Buluşmasına katıldı. Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Ataşehir Mahallesi’nde düzenlenen programa da katılan Yanılmaz, Sugözü Mahallesi’ne giderek burada muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı, destek istedi. Parçikan Vakfı’nda vakıf üyeleriyle de buluşan Yanılmaz, yaklaşan seçimlerde AK Parti’ye destek istedi. Gittiği yerlerde büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan Yanılmaz, 14 Mayıs’ta bu coşkunun sandığa AK Parti’nin zaferi olarak yansıyacağına inandığını vurguladı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürürken, “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Partiye’ programıyla da gençlerle buluştu. Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmaları kapsamında şehrin farklı noktalarındaki kahvehane ve çay ocağı esnafını ziyaret ederek 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. Sanayi Sitesi esnaflarını da ziyaret eden Öz, esnaf ve vatandaşların gösterdiği teveccühten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “14 Mayıs’a kadar dur durak bilmeden hemşehrilerimizin kapılarını çalıp, gönül hanelerine konuk olmak için çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi. Hasan Murat Öz, akşam ise İl Gençlik Kolları Başkanlığınca Yazıkanak beldesinde düzenlenen ‘İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Partiye’ programında gençlerle buluştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol