Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığhaber  elazığ İl Özel İdare Farklı Branşlarda da Ses Getirme Hedefinde! ACILAR DİNDİRİLECEK

Bu haber kez okundu.

Elazığ Semalarında Görüntülendi

Göktaşı Geceyi Adeta Aydınlattı. Akşam saat 20:20 satlerinde gökyüzünde havanın aydınlanmasının sebebi henüz bilinmezken göktaşı olduğu iddia edildi.

Doğu Anadolu bölgesinde görüntülendi Göktaşı olduğu değerlendirilen cisim, Elazığ başta olmak üzere Malatya, Erzurum, Gaziantep ve çevre illerden görüntülenirken konuyla ilgili yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi. Gökyüzü Maviyle Kaplandı Gökyüzü maviyle kaplanırken Elazığ' da bazı vatandaş tarafından telefon kamerasıyla saniye saniye kaydedi. Bazı vatandaşlarda ise kıse süreliğine paniğe neden oldu.

GÖKTAŞI NEDİR, NEDEN DÜŞER?

Meteor, meteorit, göktaşı, meteoroit veya halk arasında kayan yıldız-düşen yıldız, yıldız kayması, küçük boyutlu bir kuyruklu yıldız ya da asteroit veya diğer cisimler kaynaklı çarpışmalar nedeniyle uzayda savrulan cisimlerin, Dünya'nın üst atmosferindeki hava molekülleriyle çarpışarak akkor haline geldikten sonra hızlı hareketiyle ve bazen de ardından parlayan bir materyal saçan bir ışık çizgisi oluşturarak Dünya atmosferinden görünür bir şekilde geçen enkaz parçalarıdır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol