Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

FÜKÇAM Tarafından 'Kadına Yönelik Şiddet ve KADES Uygulaması' Konulu Seminer

Fırat Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (FÜKÇAM), Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı işbirliğinde “Kadına Yönelik Şiddet ve KADES Uygulaması” konulu bilgilendirme semineri düzenlendi. Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonu’nda düzenlenen programa: FÜKÇAM Müdürü Prof. Dr. Bahar Demirel, Jandarma personeli, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

DEMİREL:FARKINDALIK OLUŞTURMAK ÜZERE BU ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK

 Konferansın açılış konuşmasını yapan Fırat Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bahar Demirel, son yıllarda sıkça karşılaşılan kadına yönelik şiddet olayları ile ilgili konuya dikkat çekmek istediklerini belirterek, “Özellikle son zamanlarda hep aynı karede görmeye alıştığımız Kadına Yönelik şiddet bu hassas konuya dikkatleri çekme ve hepimizde bir farkındalık oluşturmak üzere bu etkinliği düzenledik” dedi.

 GEZER: KADIN VE TOPLUMSAL CİNSİYET ÇALIŞMALARINDA ÖNEMLİ ROL OYNUYOR

 Fırat Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Burcu Gezer Şen ise, bugün 95’den fazla üniversitede kadın araştırmaları merkezi bulunduğunu belirterek, bu merkezlerin gerçekleştirdiği akademik çalışmalarla ve etkinliklerle kadın ve toplumsal cinsiyet çalışmalarında önemli rol oynadıklarını söyledi. İl Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele Çocuk Kısım Amirliği’nden Astsubay Üstçavuş Hatice Uğuz Yıldırım ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi Eğitim sorumlusu Yavuz Cebeloğlu kadına şiddetin önlenmesi ve KADES uygulamaları hakkında çeşitli bilgiler sundular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol