Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

HALI SAHA 1 AY İÇERİSİNDE HİZMETE AÇILACAK

Yeni Mahalle’de devam eden altyapı çalışmalarına karşı mahalle sakinlerinin sabırlı olmasını isteyen Yeni Mahalle Muhtarı Aytaç Özcan, halı sahanın 1 ay içerisinde hizmete açılacağını söylerken, cami inşaatı için de hayırseverleri desteğe davet etti.

HİZMETE AÇILACAK

Halı sahanın 1 ay içerisinde hizmete açılacağını Muhtar  Özcan,“Yeni Mahalle Necmettin Erbakan Bulvarında  halı sahamızın istinat duvarı yapıldı.

Şuan oranın temeli atılıyor bir ay içinde çocuklar için halı sahamız tamamlanmış olacak.” dedi

BAHARDA TEMELİNİ ATACAĞIZ

Yapılacak olan caminin projesinin hazırlandığını belirten Muhtar  Özcan,” Hacı Remzi camimiz vardı renkli sokakta. Burası yıllardan beri sıkıntılı bir camimizdi.

Bizim ibadet yerimiz olan camimiz  günümüz şartlarına uygun değildi, tasgiri ile sıkıntılar vardı. Belediye başkanımıza durumu ilettik. Tahsisi belediyeye yapıldı. İl emlak ve TSİ’den.

Camiinin projesi hazırlandı. Mevsim şartları bırakmadığı için girişini yapamıyoruz. Ama baharda buranın inşallah temelini atacağız en kısa zamanda burayı bitirmiş olacağız.“ dedi

CAMİYE YARDIM ÇAĞRISI

Cami inşaatı için hayırseverleri desteğe davet eden Muhtar Özcan,Hayır severlerden yardım bekliyoruz. Allah der ki hayır hasenat işlerinde birbirinizle yarışın. Bizde buradan açıklayalım, camimize yardım etmek isteyen, bir an evvel bitmesini isteyen vatandaşlarımızın gönlünden ne koparsa buranın derneğine yardımını yaparsa bizde camimizi en kısa zamanda bitirir mahallemizin hizmetine sunarız” ifadelerini kullandı.

ŞAHİN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na yapılan hizmetten dolayı teşekkür eden Muhtar Özcan, “Şahin başkanımıza Kent meydanı için kendisine teşekkür ederim. Her ne kadar iki etaplı olarak Cemil Oğlu parkı da buna dahildi. Bizim tarafta sıkıntımız çoktu. Ama şuan buradan geçerken bitmemesine rağmen buradan geçerken mutlulukla geçiyorum. Çünkü şehrin vizyonuna kattığı değeri görünce Şahin Başkana buradan teşekkür ederim. “ diye konuştu.

“BİRAZ SABIR BEKLİYORUZ”

Altyapı çalışmalarına karşı mahalle sakinlerinin sabırlı olmasını isteyen Muhtar Özcan, “  Vatandaşlarımızdan ve mahalle sakinlerimizden biraz istiramım olacak. Altyapı mahallemize girdi, birinci etap başladı. On iki sokağımız şu an ana bağlantıları yapılmıştı. Ara bağlantılar da binaların önüne vanaları koymaya başladılar. Malum kış şartı olduğu için bu yağmur çamur olacak, mahalle kirleniyor. Ama bunu yapmak zorundayız çünkü depremden sonra günde en az bir sefer suyumuz kesiliyordu. Bu alt yapının amacı zaten bu suyun kesilmemesini sağlamaktı . Burada ayriyeten başkanımıza teşekkür ederim ilk etapta girdik biraz sıkıntılar oluyor ama mahalle halkından biraz sabır etmesini diliyorum. Çünkü buraları yapmadığımız sürece bu sıkıntıyı çekmeden yapma ihtimalimiz yok. Belki vatandaşlar diyecek ki yazın girseydi. Yazın da bu sefer toz olacak. Yani fark eden bir şey yok kışın çamur olan yazın toz olacak. Bundan dolayı da kendilerine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol