Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

METİN FIRAT HAYIRSEVERLERE SESLENDİ

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, dernekten talep edilen manüel ve akülü tekerlekli sandalye ve hasta bezleri temininde sıkıntı yaşadıklarını belirterek, hayırsever vatandaşlardan destek istedi.

Sosyal medya hesabından, hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunan Fırat, “Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ şubesi olarak ilimizde engellilere yönelik kamu yararına çalışan dernek olarak faaliyet göstermekteyiz.” diyerek şunları söyledi; "Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi olarak İlimizde ihtiyaç sahibi olan engelli kardeşlerimize yönelik kamu yararına çalışan dernek olarak birçok faaliyet göstermekteyiz. Derneğimizden durumu iyi olmayan engellilerin bizden talep edilen manuel ve akülü tekerlekli sandalyeler ve koltuk değneği ile hasta bezlerini temin etmekte büyük sıkıntılar yaşamaktayız. Kıymetli hayırsever halkımızı derneğimize destek olmaya davet ediyoruz."

Durumu iyi olan Engelli vatandaşlara da seslenen Başkan Fırat ellerinde fazla olan kullanmadıkları manuel ve akülü tekerlekli sandalyeniz ve koltuk değneklerini derneğe ulaştırmalarını istedi. Fırat "Sevgili engelli kardeşlerimiz. Ellinizde fazla olan ve kullanmadığınız manuel ve akülü tekerlekli sandalyeniz ve koltuk değneği olan engelli kardeşlerimiz bu malzemeleri bizlere ulaştırırlarsa Bizler den durumu olmayan almakta zorlanan bizden talep eden ihtiyaç sahibi engelli kardeşinize ulaştıralım."dedi.

ADRES VE İRTİBAT

"Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi

Dernek Adres: Çarşı Mahallesi Celal Öztekin Caddesi No: 32 Kat: 4/ Ticaret Sanayi Odası Eski Binası. Elazığ Dernek Tel: 05300474823"

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol