Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

Milletvekili Demirbağ, Pincirik Bölgesi Muhtarları ile Buluştu

Hafta sonunu seçim bölgesi Elazığ’da geçiren Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Pazar gününü Pincirik Bölgesi köy muhtarlarına ayırdı.

Muhtarlarla İstişare toplantısı yapan AK parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’a İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, Afad İl Müdürü Osman Pıhtılı ve İl Özel İdare Köy Yolları Müdürlüğü’nden Şefik Özsoy da eşlik etti.

Elazığ’daki her bölgenin muhtarları ile bir araya geldiklerini anımsatan Demirbağ, muhtarlardan sorun ve sıkıntıları dinleyerek çözüm ürettiklerini söyledi.


DEMİRBAĞ: SORUNLARI, MAHALLİNDE DİNLEYEREK, ÇÖZÜM NOKTASINDA ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ Zülfü Demirbağ:

“Burada muhtarlarımızın resmi kurumlara gitmesine gerek kalmadan, kurum müdürlerimize ile olmayan yetkililere telefonla ulaşmak suretiyle gerekeni söylüyoruz.

Hafta içerisinde görüşmek suretiyle sorunlarını çözmelerine yardımcı oluyoruz. Ben bugün bu bölgedeki muhtarlarımızın ve bölge insanının ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.

İnşallah devlet olarak Elazığımız’da da deprem sonrasında bugüne kadar güzel işler yapıldı.

Her ne kadar tüm talepler yüzde yüz tam arzu edilen şekilde insanın olduğu yerde hatasız bir şekilde yapmak karşılamak mümkün değilse de devletimizin çok büyük fedakarlığı oldu.

Tüm imkanları seferber etti.

Bundan sonrada inşallah deprem başta olmak üzere; ilimizin, ilçelerimizi, köylerimizin sorunlarını böyle mahallinde dinlemek tespit etmek suretiyle bunların çözümünü bulma noktasında üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol