Öne Çıkanlar Milletvekili Elazığ Hemsball Hakem Kursu Sona Erdi Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Eski İl Genel Meclisi Üyesi Hayatını Kaybetti DEPREM

Bu haber kez okundu.

Galibiyetten Başka Düşünce Yok!

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3 Gen Holding Elazığspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel hafta sonunda oynayacakları Batman Petrolspor maçında tek düşüncelerinin bu maçı kazanmak olduğunu söyledi.

* İYİ BİR TAKIMIZ VE HEDEFİMİZ VAR

Ligde henüz galibiyet alamadıklarını belirten Selahaddin Dinçel, “İyi bir takımız ve hedefimiz var. Ancak ilk üç haftada arzu ettiğimiz sonuçların uzağında kaldık. Bu hafta sonu evimizde Batman Petrolspor ile oynayacağımız maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Evimizdeki bu maçı kazanıp hem ligdeki ilk galibiyetimizi almak hem de sezon başında belirlediğimiz hedefe ulaşmak adına bir adım atmak istiyoruz.” dedi.

* TEK SIKINTIMIZ POZİSYONLARI SONLANDIRMAKTA

3 Gen Holding Elazığspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Ligde geride kalan üç maçımıza baktığımız da pozisyon üretmekte sıkıntı çekmediğimizi görüyoruz. Tek sıkıntımız pozisyonları sonlandırmakta. Hafta içinde bu konuda çalışmalar yaptık. Pozisyonları sonlandırmakta sıkıntı yaşamamız oyuncularımızı da etkiliyor. Bunu giderecek konuşmalar yaptık.  Pazar günü daha üretken olarak seyircilerimizi mutlu etmek için mücadele vereceğiz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol