Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Erdoğan 'seçimden sonra' diyerek duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Memur-Seni gibi Türkiye merkezli hareket eden kuruluşlarla gurur duyduğunu belirtti. Kahramanmaraş merkezli depremlere değinen Erdoğan, milletin de devletinde de enkaz altında bırakılmadığını söyledi. Konuşmasının genelinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen Erdoğan, "300 milyar dolar getireceğim yalanını atanlar o günlerde IMF komiserlerinin çantacılığını yapıyordu" dedi. Erdoğan daha sonrasında milyonlarca emekliyi ilgilendiren bir müjdeyi daha paylaştı. Seçim sonrasını işaret eden Erdoğan, 7 bin 500 TL üzerinde emekli maaşı alanları sevindirecek haberi paylaşacağını duyurdu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Memur-Sen camiasıyla bir araya gelmekten büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Genel Kurul'da bayrağı devredecek kardeşlerimize gayretleri için teşekkür ediyorum. Memur-Sen'in kurucusu Mehmet Akif İnan'ı rahmetle yad ediyorum. Memur-Sen kurulduğu günden bu yana tavrını Haktan yana koymuştur. Memur-Sen gibi Türkiye merkezli hareket eden kuruluşlarımızla gurur duyuyoruz. Sizler canla başla çalışırken birileri de yalnızca şov yapmanın derdindeydi.

"DEPREMZEDELERİN YANINDAYIZ"

Azerbaycan deprem bölgesine 1000 afet konutu, okul, cami ve sosyal donatı alanları yapacak. Bunlar tek millet iki devlet olmanın gerçeğidir. Devletimizin tüm kurumlarıyla halen sahadayız. Seçim gündeminden bağımsız olarak bölgedeki tüm çalışmaları günbegün takip ediyoruz. Afette hayatları alt üst olan kardeşlerimizi yeni yuvalarına kavuşturmadan durmayacağız, dinlenmeyeceğiz. 650 bin konut ve köy evi tamamlanacak.

Deprem felaketinde kimileri şov yapmanın, acılarımızı istismar etmenin peşinde koştu. İnsanımızın canı yanarken; devleti, kurumlarını özellikle suçladılar, milleti kışkırttılar, yıkıntılar önünde poz verdiler. İşleri bittikten sonra bölgeyi terk ettiler.

KILIÇDAROĞLU'NUN 350 MİLYAR DOLAR VAADİ

Bugün ülkeye utanmadan 300 milyar dolar getireceğim yalanını atanlar o günlerde IMF komiserlerinin çantacılığını yapıyordu. İnsanları fikrine, meşrebine, mezhebine, kökenine göre ayırmanın ne inancımızda ne de siyasi geleneğimizde yeri vardır, asla olmayacaktır. Çok manidar, şimdiye adar neden hiç söylemedin? Ne Kılıçdaroğlu ve ortakları gibi devletimizi FETÖ'cülere ve bölücülere teslim edeceğiz, ne de sırf siyasi görüşü sebebiyle birilerini dışlayacağız.

MERKEZ BANKASI REZERVLERİ

Merkez Bankası'nın 27,5 milyar dolar döviz rezervi vardı. Şu anda 122 milyar dolar döviz rezervimiz var. Asrın felaketine maruz kalsak da milletimizi de devletimizi de enkaz altında bırakmadık. Depremzedelere bugüne dek 30 milyar lira ödendi.

EMEKLİLERE MÜJDELİ HABER!

Seçimden sonra yeni Meclis'in yasama faaliyetlerine başlamasıyla 7500 liranın üzerinde emekli maaşı alanları sevindirecek haberi milletimizle paylaşacağız"

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol