Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Esnaf Çarşı Kurulsun

Kahramanmaraş  merkezli  depremin ardından birçok esnafın dükkanlarının hasar gördüğünü işlerini yapamadığını dile getirin  

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Odası Başkanı Cebrail Top, Esnaf  çarşı kurulması   yönünde önerisinde bulundu.

TESLİM EDİLMEYEN YÜZLERCE BEKLEYEN İŞ YERLERİ VAR

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Odası Başkanı Cebrail Top, 24 Ocak 2020 depreminin ardından binlerce  iş  yerlerinin hasar gördüğünü ve halen teslim edilmediğini, Kahramanmaraş depremi ile birlikte bu sayanının daha çok artacağına dikkat çekerek; “  24 Ocak depreminde binlerce  iş  yerlerimiz ağır  hasar  görmüştü.

Hala teslim edilmeyen yüzlerce bekleyen iş  yerleri  var. 

Kahramanmaraş ‘ da meydana gelen felaket sonrası  3000 bini aşan  şehrimiz de ağır  hasar  binası   tespit  çalışmaları  devam etmektedir.” dedi.   

ESNAF FAHİŞ  KİRALAR LA KARŞILANMAKTADIR

Cebrail Top, Binlerce esnafın fahiş kira artışları nedeniyle işlerini yapamadığını dile getirerek; “ Bakanlığın  almış  olduğu karar yeni  yapılacak  binaların  altlarında bundan sonra dükkânlar yapılmayacağı  yöndeki  kararı  doğru  buluyoruz ancak Esnaf  ve sanatkârımız  işlerine  tekrar  devam  edememektir var olan  ise  çok   fahiş  kiralar la karşılanmaktadır . “ diye konuştu.

BİR PROJEDE BİZİM TALEBİMİZ VAR

esnafın sıkıntısının giderilmesi konusunda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na çağrıda bulunan Cebrail Top, Sayın Belediye  başkanımızın en son  açıklamış  olduğu villa  kent  projesi camiamız tarafından  memnuniyet le karşılıklı  bulmuştur.

 Bir projede bizim talebimiz  bir Esnaf  çarşısı  kurulması   yönü şehrimize  de  acilen  ihtiyaç  duyulmaktadır.

Şehrimizin  gelişmesi,  işsizliğin  azalması, istihdamın  artması esnaf ve sanatkarın yaşamasıyla .büyüruz.”  dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol