Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk elazığdanhhaberler toki kentsel dönüşüm can kaybı yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

HİNDİSTAN'DA MÜSLÜMANLARA YAPILAN ZULME ELAZIĞ’DAN TEPKİ

Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şube Başkan Vekili Ahmet Pekcoşkun, Hindistan'da Müslümanlara yönelik yapılan zulme karşı, İslam ülke yöneticilerini ve vicdan sahibi dünya halklarını sorumluluklarını yerine getirmeye davet etti.

Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şubesi, Hindistan’da Müslümanlara yönelik yapılan zulümlere dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması düzenledi. Öğretmenevi önünde bir araya Anadolu Gençlik Derneği, Hindistan’da Müslümanlara yapılan zulme tepki gösterdiler. Program kuranı kerim tilaveti ile başladı.

Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şube Başkan Vekili Ahmet Pekcoşkun İslam ülkeleri liderlerinin Hindistan'daki Müslümanların sıkıntılarının giderilmesi ve insanca yaşama hakkına sahip olmaları için gayret göstermeleri gerektiğini söyledi.

*PEKCOŞKUN; " MÜSLÜMANLARA YÖNELİK HAKSIZLIKLARA KARŞI TEPKİNİZİ GÖSTERMEK İÇİN NE BEKLİYORSUNUZ."

Başkan Vekili Ahmet Pekcoşkun; “ülke yöneticilerimizin bu işe öncü olmaları ve dünyada yaşanan zulümlere karşı beraber hareket etmelidirler. Hindistan’daki Müslümanların sıkıntıların giderilmesi ve özgürlüklerine sahip olmaları için bütün gayreti sarf etmelidirler. Ey vicdan sahibi dünya halkları! Hindistan’da Müslümanlara yönelik yürütülen sistematik devlet politikasına ve yapılan haksızlıklara karşı tepkinizi göstermek için ne bekliyorsunuz. Unutmayın bir sonraki aşaması soykırım ve etnik temizliktir.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol