Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN

Bu haber kez okundu.

Jandarma Kupası sahibini bulacak

HABER: DİLEK YILDIRIM

Türkiye Jokey Kulübü Başkanlığı tarafından düzenlenen Elazığ Yarışlarında sezonun 7. Gün Yarışları koşulacak. Açıklanan programa göre günün 4. Yarışı’nda Jandarma Kupası sahibini bulacak.Elazığ At Yarışları’nda sezonun 7. Koşusu 24 Mayıs Çarşamba günü TJK Elazığ Yurtbaşı Hipodromu’nda gerçekleştirilecek…

Çarşamba günleri koşulan Elazığ At Yarışları’nda Sezonun 7. Yarış gününde programda 8 koşu bulunurken, 83 safkanın yarışacağı 7. Yarış Günü’nde Jandarma Koşusu yapılacak. Saat 17:45’de start alacak olan ve 6’lı Ganyan’ın 19:00’da başlayacağı yarışlarda Jandarma Koşusu’nun saat 19:45’te gerçekleştirileceği bildirildi. 7. Yarış Günü’nde kazanan at sahiplerine 944 Bin TL Yarış İkramiyesi ve Yetiştiricilik Primi dağıtılacak.
Jandarma Kupası Koşusu'nun bitiminde ise kupa töreni gerçekleştirileceğini belirten yetkililer, tüm yarış severleri Yurtbaşı Hipodromu'nda gerçekleştirilecek yarışlara davet etti.

DEMİRÇELİK’TEN DAVET

Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammed Demirçelik, yarış severleri Hipodroma davet ederek; “Elazığ vatandaşlarımızı hem at yarışlarını izlemeye hem de aileleri ile birlikte farklı sosyal alanlarımızda hoşça vakit geçirmeye davet ediyorum. Yarışların heyecanını birlikte yaşayalım.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol