Öne Çıkanlar Elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber elazığdanhhaberler yeniufuk elazığyeniufuk

Bu haber kez okundu.

Sivrice Spor Kompleksi Açıldı

HABER: DİLARA MENGÜNOĞUL

21 Dönüm arazi üzerine yapılan ve Bölgede tek olma özelliği taşıyan Sivrice Spor Kompleksi’nin açılışı törenle açıldı…

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Fırat Kalkınma Ajansının destekleri ile Sivrice İlçesi’nde Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilmek üzere çalışmalarına başlanılan Su Sporları ve Adrenalin Merkezinin yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığının Yatırım Programına alınan Nizami Sentetik Saha ve Tribün, Kapalı Spor Salonu, Açık Basketbol ve Voleybol sahalarının inşa çalışmaları tamamlandı.

SPOR ŞEHRİ ELAZIĞ

21 Dönüm arazi üzerine yapılan ve Bölgede tek olma özelliği taşıyan Spor Kompleksi; 1 Adet Kapalı Spor Salonu, 1 Adet Nizami Sentetik Sahası, Açık Basketbol ve Voleybol Sahası ile hizmet vermeye hazır halde.

Elazığ’ın dört bir tarafında hayata geçirilen yeniliklere bir yenisi daha eklendi. Spor alanındaki yatırım ve projeleriyle Spor Şehri olan Elazığ Sivrice İlçesine kazandırdığı Spor Kompleksi ile Elazığ’ bir yenilik daha kazandırıldı.

İL PROTOKOLÜ AÇILIŞA KATILDI

13 Eylül Çarşamba günü düzenlenen programla açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Elazığ Vali Yardımcısı Oltan Bayraktar, Elazığ Milletvekilleri, Sivrice Kaymakamı Efecan Şahin, Sivrice ve çeşitli ilçe Belediye Başkanları, Özel İdare Genel Sekreteri, Gençlik Spor İl Müdürü, Kamu Kurum Müdürleri siyasi parti il ve ilçe başkanları ve diğer ilgililer katıldı. Kurdele kesiminin ardından Kompleksi gezen il protokolü emeği geçenlere teşekkür ederek alandan ayrıldı.

*EREN; “SİVRİCE İLÇEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; “ Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak en mutlu günüm. Çünkü biz şampiyon sporcu yetiştirdiğimiz de başarısını kutladığımız da ya da tesislerin açılmasıyla mutlu oluyoruz. Bugün de bizim en mutlu oluğumuz günlerden bir tanesi. Son yıllar da yapmış olduğumuz Gençlik ve Spor Yatırımları ile birlikte tüm ilçe belde ve İl Merkezimiz de de yatırım yapmaya devam ediyoruz.  Başta Gençlik ve Spor Bakanlığımız olmak üzere, Elazığ Valiliğimize, Belediye Başkanımıza, milletvekillerimize, İl Başkanımız Paydaş Kurum ve Kuruluşlarımıza ve İl Müdürlüğümü personellerimize şükranlarımı arz ediyor, Sivrice İlçemize hayırlı olmasını diliyorum, ifadelerine yer verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol