Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

10 DAKİKADA 10 YALAN!

Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Kongre ve Kültür Merkezi (ATO) Ak Partinin Yerel Yönetimler İstişare Toplantısına ev sahipliği yaptı. Çevre illerden de gelen Belediye Başkanlarının katıldığı toplantıya Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin konuşmaları damga vurdu. 

Konuşmasında CHP’li Belediyelere yüklenen Özhaseki bu belediyelerin kendi reklamlarını yapmak için ajanslara yüksek bütçeli paralar aktardıklarını ileri sürerken Ana Muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu 10 dakikada 10 yalan söylemekle suçladı.

FAKİR FUKARAYA SUCUK DAĞITTIK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun yalan söylemeyi gelenek haline getirdiğini iddia eden Mehmet Özhaseki konuşmasında Kılıçdaroğlu’nun ilk yalanı 2011 yılında şahsına karşı söylediğini ileri sürerek ana muhalefet liderinin iddialarını mahkemede çürüttüklerini ve epeyce aldıkları parayla fakir fukaraya sucuk dağıttıklarını ifade etti.

YALANDA REKORLAR KİTABINA GİRMEYE ADAY

2011 yılında şahsıma iftira atarak meclisteki ilk konuşmasında Kayseri Büyükşehir Belediyesinde yolsuzluk dosyası elimde diyen Kılıçdaroğlu’nun iddialarının asılsız olduğunu mahkemede kanıtladıklarını söyleyen Özhaseki şunları kaydetti: 10 dakikada 10 yalan nasıl söylenir? Herkes söyleyemez. Gerçekten yalan söylemek kolay değil adam 10 dakikada 10 yalan söylüyor. Bu adam Guinness Rekorlar kitabına girmeye aday. Sabah 10 yalanının 10’unu da yalan olarak kanıtlıyoruz adam 11’nci yalanını söylüyor. Ben bu kadar yalancı bir adam görmedim. Kendisine yalancı söylediğim için beni savcılığa verdi. Ben de gittim evet o sözleri ben söyledim, yalancı dedim bu da belgeleri dedim. İncelediler soruşturmaya gerek yok, haklısın dediler. O gün bu gündür bizim mahkemelerimiz devam ediyor.  

BUKADAR PARAYI NEREDEN BULUYOR?

Açtıkları davalardan dolayı çok şükür epeyce de para aldık diyen Özhaseki aldıkları paralarla da fakir fukaralara sucuk dağıttıklarını iddia ederek konuşmalarını şu cümlelerle sürdürdü: bu kadar mahkemelere rağmen adam hala uslanmadı. O kadar parayı nereden buluyor bilmiyorum. Geçen günlerde Man Adasıyla ilgili söylediği yalandan dolayı yine birkaç yüz bin lira para cezasına çarptırılmış. Çarptırılır, çünkü her söylediği yalan. Böyle bir Genel Başkanın olduğu Belediyeler de herhalde onu örnek alıyorlar. İşlerini yalanla götürmeye çalışıyorlar.

CHP’Lİ BELEDİYELER HİZMETLERİNİZİ BANA GÖNDERİN

Bu zaman kadar ben bu Belediyelerin hizmetlerini görmedim. Gören varsa lütfen bize de göstersin. Konuşmasında CHP’li Belediye Başkanlarına da seslenen Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP’li Başkanlar hizmetleriniz varsa size haksızlık etmek istemem diyerek hizmetlerinizi lütfen bana gönderin dedi. Özhaseki şunları kaydetti:

KOCA ADAMLAR HEYKEL AÇILIŞINDA

hizmetleriniz varsa ne olur bana, genel merkezimize gönderin ben sizin hizmetlerinizi de söyleyeyim. Ama heykel açılışlarını hizmet olarak söylemeyin. Şişli’de bir köpek heykeli yapmışlar, koca koca adamlar toplanmış onun açılışını yapıyorlar. Hayvansever oluşumdan dolayı onu eleştirmedim, resmini de koymadım. O heykelin dışında bir şey varsa lütfen söyleyin.

REKLAMCI CHP’Lİ BELEDİYELER TÜREDİ

Son dönemlerde CHP’li Belediyelerin hizmet yapmak yerine reklam amaçlı ajanslara yüksek miktarda paralar harcadıklarını öne sürerek ana muhalefet partisine yüklenen Özhaseki, “Son dönemlerde yeni bir Belediyecilik anlayışı ortaya çıktı. Ne yazık ki bu dönemde hizmet etmeyi düşünmeyen sadece ajanslara verdikleri büyük paralarla kendi reklamlarını yaptıran CHP’li Belediyeler türedi.” Dedi.

REKLAM AJANSLARINA 845 MİLYON BÜTÇE

Özhaseki konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: “Bu sözlerin hiçbirisinin altı boş değil. Kendi Belediyelerini idare etmekten, hizmet etmekten aciz adamların,   halkını mutlu etmeyi düşünmeyen adamların, Cumhurbaşkanlığına gözünü dikip ajanslara milyonlarca para verdikleri bir döneme geldik. İstanbul Belediyesi, 845 Milyon lira parayı sadece ajanslara veriyor.

DEPREM BÜTÇESİ, REKLAM BÜTÇESİNİN YARISI

İstanbul’da olabilecek deprem için ayırdıkları para ise 495 milyon lira. 16 milyon insana depremde bir şey olmasın diye ajanslara verilen paranın yarısı ayrılır mı? Ama algı operasyonları için ajanslara verilen para daha kıymetli. Sosyal tesisler için 12 milyon lira ne yazık ki böyle bir belediyecilik anlayışıyla karşı karşıyayız.  

NEREYE GİTTİ BU ŞEREF NAMUS

Doğruları söylemek zorundayız. Bunun yanı sıra ne söylemişlerse tam tersini yapmaya da devam ediyorlar. Seçim öncesinde benim de telefonumda var isterlerse gönderirim. CHP Genel Merkezi de buna dahildir. Hiçbir emekçiyi işinden etmeyeceğiz, hiç bir işçi arkadaşımızı ekmeksiz bırakmayacağız. Onları işinden eden namussuzdur şerefsizdir diye nutuklar attılar. Nereye gitti bu şeref ve namus.

25 BİN KİŞİYİ AK PARTİLİ DİYE İŞTEN ATTILAR

Toplamda Ankara İstanbul, Adana ve Mersin illerinde 25 bin kişiyi işten attılar. İşe gelmiyorsa atın. Sarhoş gelmişse, hırsızlık yapmışsa atın ama böyle mi attınız, hayır. Onlar AK Partili diye atıyorlar. Günah değil mi kardeşim. Biz de Belediye Başkanlığı yaptık. Bu kardeşiniz haksız yere şu partili diyerek tek bir Allah’ın kulunu işinden etmedim günahtır ahı yerde kalmaz çarpar adamı.

YÜZDE 35 CHP, YÜZDE 15 İYİ PARTİ

45 bin kişiyi İstanbul’da işe aldılar. Bu rakamları Çalışma Bakanlığından aldım. Nasıl aldılar peki, durmadan bağırıyorlar ya ehliyet, liyakat diye öyle mi aldılar, yok bunu da bir güzel itiraf ediyorlar. Yüzde 35 CHP’den kontenjan, mahalle temsilcilerinden başlıyorlar vermeye. İYİ Parti’ye yüzde 15 bir de adını söyleyemedikleri ortakları var utanıyorlar. Allah kimseye utanacak iş yaptırmasın.

TERÖR PARTİSİNE DE KONTENJAN

Utanıyorsanız yapmayın ortaklık kardeşim. O 6’lı masanın altında üstünde tartışması olan terör partisi var ya oraya da kontenjan veriyorlar niye çünkü yarın öbür gün oy alacaklar. Bu şekilde 45 bin kişiyi işe aldılar. Durmadan bu şehirlerin öyle büyük gelirleri var ki bu şehirleri acayip idare ederiz derken yeni borçlanmalara gittiler. İstanbul’da Ankara’da ve büyükşehirlerde trilyonlarca borçlandılar.

2 SENEDE 52 MİLYAR BORÇLANMA

İstanbul’da Cumhurbaşkanımızdan itibaren 25 yıl boyunca borçlanma miktarımız 28 milyon liraydı. Bunların geçen sene başında borçlandıkları miktar 52 milyarı geçti. Bizim 25 senede yaptığımız borçlanmanın 2 mislini 2 sene içerisinde yaptılar. Şimdi yeni borçlanmalar istiyorlar. Verilmezse ‘Önümüz kesiliyor efendim’ diye bağırıyorlar. Hükümetten gelen paralarda eksilme var mı yok. İller Bankasından ve maliyeden şu kadar pay gelecek diye yazdıkları halde onun daha fazlasını göndermişiz.

PAZARTESİ GÜNÜ YALANLARI YÜZLERİNE ÇARPILACAK

Hükümet paranızı kesmiyor, daha fazlasını gönderiyor. Meclisteki tüm arkadaşlar hayır hizmetine evet diyor. Siz çıkıp durmadan yalan söylemeye devam ediyorsunuz. Arkadaşlarımız bunu örnekleriyle pazartesi günü 11 tane CHP’li belediyenin olduğu yerlerdeki AK Parti Grup Başkan Vekilleri mecliste haykırarak anlatacak. Bunların yalanlarını yüzlerine çarpmak için toplanıyorlar. Çünkü ömürleri yalanla geçiyor.

BİZİM AMACIMIZ HİZMET

Katıldığı yerel yönetimler istişare toplantısında konuşan Özhaseki, CHP’li belediyeleri hizmet vermemekle suçlarken kendi amaçlarının da Hizmet olduğunu söyledi. Hizmet amaçlı gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Özhaseki; “İlk seçimlerden itibaren arkadaşlarımızla ciddi bir şekilde belirli aralıklarla eğitimler veriyoruz, mevzuata dair bilgilendirmeler yapıyoruz. Geçmişteki Belediye Başkanlarımızın tecrübelerini paylaşıyoruz, bizim amacımız hizmet.” dedi.

HİZMETE DAYALI SİYASET ANLAYIŞI

Aynı amaçlarla bugün de Elazığ’da çalıştıklarını aktaran Özhaseki bu çalışmalarımız belki yarına kadar sürecek, inşallah Elazığ’ımıza faydalı olacaktır diyerek 20 yıldan beridir ülkeye devrim niteliğinde çalışmalar yaptıklarını aktardı. Ak Parti olarak siyaset anlayışlarının hizmete dayalı olduğunu; hem yerelde hem de genelde hizmet siyasetini öncelediklerini belirten Özhaseki şunları kaydetti:

DEVRİM NİTELİĞİNDE İŞLER YAPTIK

22 yıl kadar önce kurulduk, kurulduktan sonraki ilk seçimde iktidar partisi olduk. Bu dönem içerisinde gerek yerelde, gerek genelde milletimiz bizi hep birinci parti yaptı. Bizler de bu hizmet siyasetinin neticesi olarak ülkede o kadar eser bıraktık ki, çok şükür devrim niteliğinde işler yaptık. Bununla her zaman övünüyoruz. Başımızı da dik tutuyoruz. Elbette sorunlarımız var. Dünyada ve ülkemizde sorunlar ne zaman bitti ki? Ancak bu sorunları çözme iradesi var mı, iyi niyetli kadrolar var mı, en önemlisi bu. Çok şükür o da Ak Parti’de var.  Bu güne kadar yaptıklarımız zaten bundan sonra sorunları çözeceğimizin en büyük işaretidir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol