Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

11. Peynirli Ekmek Günü Antalya'da Gerçekleştirildi

Antalya Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen 11. Peynirli Ekmek Günü 12 Haziran Pazar Günü Antalya'da gerçekleştirildi. Etkinliğe Antalya’da yaşayan çok sayıda Elazığlı vatandaşlar katıldı.

Elazığ Belediyesi folklor ekiplerinin şarkıları ve halaylarıyla renklendirdiği peynirli ekmek gününde yöresel ve ulusal sanatçılar da sahne aldı.

Antalya Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Gündaroğlu, bu etkinliği gelecek nesillere aktarmak istediklerini ifade etti.

GÜNDAROĞLU: GÖNÜL DOSTLARIMIZ İLE BİR ARADA OLUYORUZ

Başkan Gündaroğlu, “Geleneksel 11. Peynirli Ekmek Günümüzü bugün gerçekleştirdik. Her sene bu günümüzü yapıyoruz. Hemşehirlerimiz ve gönül dostlarımız ile bir arada oluyoruz. Özellikle Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na çok teşekkür ediyorum. Elazığ’dan kürsü başı ekibini gönderdi. Katıkılarından dolayı hemşehrilerimize, sponsorlarımıza ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız bu etkinliği geleceğimize aktarmak” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol