Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

1984 – 1985  İMAM HATİP MEZUNLARI BİR ARAYA GELDİ

1984 – 1985 İmam Hatip mezunları düzenlenen organizasyon ile bir araya geldi. Mustafa Tiryaki tarafından düzenlenen etkinlik Hafız Mehmet Tevfik doğanın kuran tilavetiyle başladı


60 imam hatip mezununun katıldığı organizasyonda geçmiş anılar yâd edilirken, halk oyunları ekibinin gösterisi ile keyifli anlar yaşandı.

2017 yılından itibaren her yıl bu etkinliği yaptıklarını söyleyen Mustafa Tiryaki, “Bizler 2017 yılından belli her yıl düzenli olarak yılda bir sefer olmak üzere geleneksel toplantılarımızı devam ettirmekteyiz. Bu dördüncü geleneksel toplantımız olmaktadır.

Tabi bu toplantılarımıza hanımlarımız bu dönem itibariyle iştirak etmiş durumdalar.

Onlara da teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki dönemlerde de inşallah bu toplantılarımızı bozmadan devam edeceğiz.

Çok heyecanlıyız. Aynen 18 yaşındaki gençler gibi şu anda o heyecanımızı hep birlikte gözlerimizin ışığından da yansıyor.

17-18 yaşlarında genç arkadaşlar okul hayatını, yaşadığımız o anı hep birlikte sohbet ederek geçiriyoruz.

Bu sohbetin amacı da zaten bu. Bugün ve bugünden sonra İmam Hatiplilik ruhunun ve şiarının ülkemizde daha üst seviyelere taşınması lazım.

Çünkü bu memleketin gerçek sahipleri ben İmam Hatipli olduğum için değil, bu ülkeye gerçek sahipliği yapacak neslin İmam Hatipliler olduğunu düşünüyorum.

Bu gençliğin ve bizden sonraki gelecek gençliğin de İmam Hatipliler nesli olacağını düşünüyorum.

Çünkü devletin her kademesinde devletin her yönetiminde şu anda bile bizi yöneten Sayın Cumhurbaşkanımızın iyi bir İmam Hatipli olduğunu unutmamak lazım” ifadelrini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol