Öne Çıkanlar Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret

Bu haber kez okundu.

3 ŞÜPHELİ  OTO HIRSIZINA GÖZALTI

Bir işyeri önünde park halindeki minibüsün çalınması ile ilgili çalışma başlatan Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri, olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından oto hırsızlığı ihbarı üzerine harekete geçtiler.


Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı çalışmaları neticesinde oto hırsızlığı yaptığı tespit edilen 3 şahıs gözaltına alındı.


Hırsızlık olayı ile ilgili Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince 22 Mayıs 2022 günü, bir işyeri önünde park halindeki minibüsün çalınması olayı ile ilgili olarak Elazığ C.Başsavcılığı koordinesinde başlatılan ve Oto Hırsızlık Büro Amirliğimiz ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda; bahse konu araç ilimiz merkezinde bulunmuş, içerisindeki  M.Ş.B. (34) A.B. (34) isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, araç müştekisine teslim edilmiş, çalışmaların devamında ise şüphelilerle birlikte hareket ettiği tespit edilen Y.D. (37) isimli şahıs da yakalanarak gözaltına alınmıştır.

İl Emniyet Müdürlüğümüzde işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, 24.05.2022 günü adli mercilere sevk edilmiştir."ifadeleri kullanıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol