Öne Çıkanlar SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber yeniufuk elazığyeniufuk Elazığ

Bu haber kez okundu.

3.Etap Kampı Sona Eriyor!

TFF 3. Lig 2. Grupta yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan 3Gen Holding Elazığspor’da 3. Etap hazırlık kampı 22 Ağustos Salı günü yapılacak idmanın ardından sona erecek.

Sezona ilk etap hazırlık kampını kendi tesislerinde yaparak start veren Bordo Beyazlı takım, ikinci ve üçüncü etap hazırlık kampı çalışmalarını Kocaeli Kartepe’de devam etmişti. 3. Etap hazırlık kampı Salı günü sabah yapılacak olan idmanın ardından tamamlanacak ve 3Gen Holding Elazığspor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel tarafından futbolculara 3 gün izin verilecek. İzin dönüşü Bordo Beyazlı takım kendi tesislerinde toplanacak ve ligin ilk maçı olan Amasyaspor Maçının hazırlık çalışmalarına başlayacak.

3 Gen Holding Elazığspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, transfer çalışmalarını ve kamp çalışmalarını değerlendirdiği açıklamasında; “Sezona belirlediğimiz hedefi gerçekleştirmek üzere başladık. Hazırlık kampı çalışmalarında takım olarak iyi bir noktaya geldik. Futbolcularımızın istekli ve arzulu olması beni mutlu etti. Takım kadromuzu oluşturma çalışmaları kapsamında transferler yaptık. Takımımızı belirlediğimiz hedefe ulaştıracak oyuncuları transfer ettik. Ancak özellikle genç oyuncu konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Transfer çalışmalarımız kapsamında, bu takımın vereceği mücadelede ki ağırlığı kaldıracak genç oyuncuları kadromuza ilave etme konusunda en iyisini yapabilmenin çabasında olduk. TFF’nin istediği şartları yerine getirmek kolay olmuyor. Yetenekli ve takıma katkı sağlayacak genç oyuncu bulmak kolay olmuyor. Biz yine de en iyisini yapabilmenin çabasında olduk. Neticede tüm takımlar bu şartı yerine getirmek zorunda.” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol