Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

AKSA ELEKTRİK’İN MOBİL ARACI HİZMETE DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin Çoruh ve Fırat bölgelerine bağlı 9 ilinde elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Elektrik, “Gezgin Vezne” adını verdiği mobil hizmet aracı ile müşteri hizmet merkezlerine gitmeden birçok işlemi gerçekleştirme olanağı sunmaya devam ediyor. Şirket, Elâzığ ve Tunceli illerinde de mobil hizmet aracını devreye aldı.

Fırat bölgesinde 900 binden fazla aboneye elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Elektrik, “Gezgin Vezne” adını verdiği mobil hizmet araçlarıyla Elâzığ ve Tunceli’de abonelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Abonelerinin hayatını kolaylaştırmak amacıyla yeniliklerine ara vermeden devam eden Aksa Elektrik, Gezgin Vezne ile abonelerinin ayağına kadar gidiyor. Gezgin Vezne ile sağlanan mobil hizmet sayesinde; abonelik başvurusu, abonelik iptali, fatura ödeme gibi birçok işlem Aksa Elektrik şubelerinde olduğu gibi kolaylıkla yapılabiliyor.

Aksa Elektrik’in mobil hizmet aracının izleyeceği rotaya, www.aksafirat.com  web sitesi ile şirketin sosyal medya hesapları üzerinden düzenli olarak duyurulacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol