Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Aksaray, play-offlara gidiyor!

BAL 2. Grup’ta sezonun devam etmeyeceği açıklanırken, Elazığ ekiplerinden Aksaray Gençlikspor, TFF 3. Lig’e yükselme play-off maçlarına katılacak.

Deprem felaketi sonrası Bölgesel Amatör Lig’de sezonun geri kalan bölümü için yol haritası belirlendi. BAL 2 ve 7. Gruplarda sezonun devam etmemesi kararlaştırılırken, liderler Kahramanmaraş İstiklalspor ile Adana 1954 FK direkt TFF 3. Lig’e yükseltilecek. Bu gruplarda 2,3,4,5 ve 6. sıralarda yer alan takımlar ise tek merkezde düzenlenecek olan TFF 3. Lig’e yükselme play-off maçlarına çıkacak.


MADDE NE DİYOR?
TFF Yönetim Kurulu’nun belirlediği maddede; “BAL İkinci ve Yedinci Gruplarında, grup liderleri hariç her gruptan beşer takımın katılacağı ve kendi aralarında tek merkezde oynayacakları play-off müsabakaları düzenlenmesine; bu play off müsabakalarına katılmak isteyen takımların mevcut puan durumundaki sıralamaya göre belirlenmesine; İkinci ve Yedinci grupta play-off müsabakalarını birinci olarak bitiren iki takım arasında tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabaka sonucuna göre 2023-2024 futbol sezonunda TFF 3.Ligine yükselecek 12. takımın belirlenmesine karar verilmiştir” denildi.

HANGİ TAKIMLAR KATILIYOR?
BAL 2. Grup’tan Dersimspor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Siverek Belediyespor, Aksaray Gençlikspor ile Arapgirspor, BAL 7. Grup’tan ise Silifke Belediyespor, Araban Belediyespor, Anamur Belediyespor, Gaziantepgücü ve Kilis Belediyespor play-off oynama hakkına sahip. Bu takımların play-offlara katılamaması durumunda sıralamadaki diğer takımlar play-off maçlarına davet edilecek.

BAL: ‘KATILACAĞIZ’
Play-Offlara katılma hakkı elde eden takımlar arasında yer alan Aksaray Gençlikspor’da kulüp başkanı Özcan Bal: “Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileriyle süreç hakkında görüşme gerçekleştirdiklerini ve Elazığ gençliği adına play-off maçlarına katılma kararı verdiklerini” söyledi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği takvime göre Elazığ ekibi TFF 3. Lig’e yükselme play-off maçlarına katılacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol