Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

AKSUOĞLU; "3. SANAYİ SİTEMİZİ HERKESİN KABUL EDECEĞİ BİR YERE YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Elazığ STK Platformu Haziran ayı çalışma grubu ve danışma kurulu istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıda, 3. Sanayi Sitesi ve 2.muayene istasyonu konuları ele alındı.

STK Platformu Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu, konuların ilgili tarafların da katılacağı Genel Kurul toplantısında görüşülerek çıkacak sonucun kamuoyu ile paylaşılacağı söyledi.

“STK OLARAK BİZİM İSTEĞİMİZ HERKESİN KABUL EDEBİLECEĞİ BİR KONUMDA 3. SANAYİ SİTEMİZİ KURGULAMAKTIR”

STK Platformu Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu yaptığı açıklamada, “Biz Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak bugün haziran ayı çalışma grubu ve danışma kurulu toplantımızı gerçekleştirmek üzere bir araya geldik. Son dönemde Elazığ’da tartışılan sanayi sitesinin taşınmasıyla alakalı lokasyonun belirlenmesi konusunu ele aldık, fikirlerimizi sunduk, başkanımızın görüşlerini aldık. Konuyu inşallah Haziran ayı içerisinde yapacağımız genel kurula taşıyacağız. Burada tarafları çağıracağız, paydaşları çağıracağız geniş katılımla konuyu ele alacağız, fikirleri görüşeceğiz. Buradaki STK olarak bizim isteğimiz şehrimizin en uygun lokasyonuna herkesin kabul edebileceği bir konumda 3. Sanayi sitemizi kurgulamaktır bunun içinde gereken çalışmalarımızı yapacağız. Neticesini kamumuzla paylaşacağız. Bu konuyla alakalı gerekirse bir anket çalışmasıyla destekleyeceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol