Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

AKSUOĞU: “SAYI ARTTIRILMALI”

Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğu, kent genelinde artan asayiş olaylarına karşı, tedbirlerin arttırılması gerektiğini söyledi. Aksuoğlu, STK Platformu Temmuz ayı çalışma grubu toplantısında konuştu.

Elazığ STK Platformu Temmuz ayı Çalışma grubu toplantısı yapıldı. Toplantıda son dönemde Elazığ’da meydana gelen asayiş olaylarının artışı konusu başta olmak üzere kent gündemi ele alındı.

STK Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu, özellikle kamusal alanlarda tedbirlerin daha da arttırılması gerektiğini söyledi.

Biz emniyet birimlerimizin özverili bir şekilde çalıştığını biliyoruz. Bu kadar asayiş olayının olması konusunda biz toplantımızda projeler üreterek sıkıntıların ne olduğunu ve bu konuda neler yapılabileceğini masaya yatıracağız. İnsan yoğunluğunun çok olduğu noktalarda emniyetimizin biraz daha personelini arttırarak uygulamalarını fazla yapması kamuoyunun beklentileri arasında.” Dedi.

Tatil döneminde gurbetçilerin Elazığ’a gelmesiyle hava yollarında sunulan hizmette personel yetersizliği gibi sıkıntıların yaşandığına da dikkat çekti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol