Öne Çıkanlar haber  elazığ GENEL TFF elazığhaber23

Bu haber kez okundu.

Atatürk Stadyumu Milli Maça Hazırlanıyor

UEFA Kadınlar Uluslar Liginde mücadele edecek A Milli Kadın Futbol Takımı'nın gruptaki ilk maçını oynayacağı Elazığ Atatürk Stadı bu maça hazırlanıyor.

5 gruptan oluşan C Liginde Lüksemburg, Litvanya ve Gürcistan ile birlikte 2. Grupta yer alan Türkiye rakiplerini Elazığ, Çorum ve Mersin'de konuk edecek. Bu çerçevede Ay-yıldızlılar ilk maçını 26 Eylül Salı günü Elazığ Yeni Atatürk Stadyumunda oynayacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ilimizde oynanacak olan Litvanya maçı için hazırlıklarının devam ettiğini belirterek; “Bilindiği gibi Elazığ Atatürk stadı yeni yapıldı ve hizmete açıldı. İlimizde bir Milli maç oynanması konusunda TFF’ye yaptığımız başvurunun ardından yapılan inceleme sonucunda 26 Eylül’de Türkiye Bayan Milli Takımının UEFA Kadın Uluslar Liginde oynayacağı Litvanya maçı ilimize verildi.

Bizde bu maçta hiçbir olumsuzluk yaşanmaması adına tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu hazırlıklar kapsamında stadımızın ışıklandırma çalışmalarında bir olumsuzluk olup olmadığını test ettik. Hiçbir problem ile karşılaşmadık. Hazırlıklarımızı önümüzdeki süreç içinde de devam ettirecek ve bu Milli maçın hiçbir olumsuzluk yaşanmadan oynanmasını temin edeceğiz.” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol