Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

AYDOĞDU:  KENDİ ÜRETTİĞİMİZ ÜRÜNLERİ TÜRKİYE’YE PAZARLIYORUZ

Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılış programına, Euro Cup Başkanı Gökhan Hamarat, Harput Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz, Elâzığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Oda başkanları ve Elâzığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca ve çok sayıda davetli katıldı.

AYDOĞDU:  KENDİ ÜRETTİĞİMİZ ÜRÜNLERİ TÜRKİYE’YE PAZARLIYORUZ

Yaptığı çalışmaları aktaran İşletme sahibi Mehmet Aydoğdu, “Sayın birlik başkanım ve saygıdeğer Oda Başkanlarım şehir dışından gelen kuaför camiası Elâzığ da bulunan hemşerilerim ve dostlarım hepiniz açılışımıza şeref verdiniz mert kozmetik bünyesinde kendi ürettiğimiz ürünleri Türkiye’ye pazarlıyoruz. Hepinizin ayaklarına sağlık hoş geldiniz.” İfadelerine yer verdi.

HAMARAT: ŞANLI BAYRAĞIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE DALGALANDIRAN HERKESİ TEBRİK EDİYORUZ

Emeği geçen herkese teşekkür eden, Euro Cup Başkanı Gökhan Hamarat,“Sayın başkanlarımız şehir dışından gelen vatandaşlarımız 29-30 mayısta bizimle beraber 22 ülke arasında şanlı bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandıran ve takım kaptanlığımızı yapan Elazığlı Erkan Engine takım arkadaşlarına bu kurumda kuruluş da yer alan Osman Balcı hocama Savaş Özdemir’e ve bütün iştirakçilere tebrik ediyoruz hepinize hoş geldiniz diyoruz.” diye konuştu.

KURNAZ: BİZ HİZMET İÇİN VARIZ

Harput Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz ise yaptığı konuşmada, “Mehmet Aydoğdu kardeşimizin açmış olduğu işyerinden dolayı kendisini ben Esnaf Birliği Odaları olarak tebrik ediyorum.  Harput esnaf kefalet biliyorsunuz benim esnafım, hizmet neticesinde bu göreve geldim onun için birlik başkanlığından ziyade birlik hizmetini sunan bir başkan olarak karşınıza çıkmak istiyorum, Maddi manevi hiçbir esnafımın sıkıntı çekmemek kaydıyla birlik hizmetkarı olarak Harput esnaf kefalet kooperatifi olarak daima Elâzığ’ımızın hizmetindeyiz biz burada sadece hizmet için varız neticede benim esnafımın yüzü gülüyorsa benimde yüzüm gülüyor demektir. Ben hayırlı olsun diyorum bol kazançlar.” dedi.

TÜRKOĞLU: ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATTI

Elâzığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu’ da şu ifadelere yer verdi,” Esnaf Birliği başkanım ve çok kıymetli oda başkanlarım İl dışından katılan çok değerli meslektaşlarım Elâzığ berberler ve kuaförler odası olarak selamlıyorum hepimiz hoş geldiniz diyorum bildiğiniz üzere bir hafta olmadı herhalde Türkiye’yi temsil eden Arnavut’taki birbirinden çok kıymetli üstatlarımıza Elâzığ adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisi çok güzel işlere imza attı inşallah Türkiye genelinde de güzel reklamı olur ben burada yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Canı gönülden kutluyor, Hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.Kurdelenin kesilmesinin ardından Dualar okunarak program sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol