Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

BABACAN ELAZIĞLILARLA BULUŞACAK

Bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelecek olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın programı da belli oldu. Bu kapsamda Cuma günü Elazığ’a gelecek olan Ali Babacan ilk olarak basın mensuplarıyla bir araya gelecek. İzzetpaşa Camisi’nde cuma namazını kılacak olan Ali Babacan sonrasında Elazığ’da Gazi Caddesinde bulunan esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelecek. Şehir turu attıktan sonra STK ve iş insanlarıyla toplantı yapacak olan Ali Babacan ardından iki yerel TV’nin canlı yayın programına katılarak Elazığ gündemini değerlendirecek.

GENEL BAŞKANIMIZLA ELAZIĞ HALKINI BULUŞTURMANIN HEYECANINI YAŞIYORUZ

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, Ali Babacan’ın gelişi hakkında ile ilgili yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımızı ilimizde ağırlayacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Başkanımızın Elazığ programı oldukça yoğun geçecek. Hazırlıklarımızı tamamlandık. Genel Başkanımızla Elazığ halkını buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Esnafımızın ve vatandaşımızın sorunlarını dinleyecek. Sonrasında STK’lar ve iş insanları ile bir araya gelerek görüş, öneri ve sıkıntılarını dinleyecek. Bu güzel buluşmada tüm vatandaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.”dedi.

BABACAN'IN PROGRAMI ŞÖYLE:

16.09.2022 CUMA

01:30 - Havalimanı Karşılama ve Park Dedeman Otel Konaklama

10:00 – Basın Mensupları ile Kahvaltı Toplantı

12:20 - Merkez İzzetpaşa Cami Cuma Namazı

13:00 – Gazi Caddesi Esnaf Ziyareti ve Halk Buluşması

15:00 – Teşkilat Buluşması

16:30 – Parti Otobüsü  ile Şehir Turu

18.30 – STK ve İş İnsanları ile Toplantı

21.00 – Kanal 23& Kanal Fırat Televizyonu Ortak Canlı Yayın Programı

17.09.2022 CUMARTESİ

09.30 – Otelden Ayrılış

10.00 – Yazıkonak Beldesi Parti Binası Açılış

11.00 – Kovancılar Ziyareti

13.00 – Tunceli’ye varış

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol