Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN IŞIKVER  YKS DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, eğitim öğretim yılının sona ermesi ve bu hafta sonu yapılacak YKS dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver yayımladığı mesajında, “2021-2022 Eğitim-Öğretim yılını tamamlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, tüm öğretmen ve öğrenci kardeşlerimizin güzel bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum. Ayrıca, bugün liselerden mezun olan ve hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na girecek, çalışmalarının karşılığını almak için ter dökecek öğrencilerimize de kolaylıklar diliyorum.

Geleceğimizin emaneti Sevgili Gençler; Büyük bir azim ve çabayla hazırlandığınız Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) eğitim hayatınızdaki önemli dönüm noktalarından biridir. Ruh ve beden sağlığınızın her şeyden daha önemli ve öncelikli olduğunu unutmadan bu sınava her türlü endişe ve kaygıdan uzak olarak girmelisiniz. Heyecanınızı yürekten paylaşıyor, kendinize güvendiğiniz sürece aşamayacağınız hiçbir engelin bulunmadığına inanıyorum.

Sevgili Anne ve Babalar; Çocuklarınızın başarısı için birçok fedakârlıklar yaptınız, yapıyorsunuz. Onların başarısını görmek elbette hakkınız. Sınavın sonucu ne olursa olsun; onların yanında olduğunuzu gösterip moral vermelisiniz. Bu, onların gerginliğini azaltacağı gibi sınav sonucuna da olumlu etki gösterecektir. Sınav sonrasında da bugün olduğu gibi çocuklarınızdan sevginizi, desteğinizi esirgemeyiniz. Onlar sizin evladınız, gözbebeğiniz, canınızdan bir can. Lütfen bunu unutmayınız. Bu duygu ve düşüncelerle, her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan velilerimize, öğrencilerimizin yetişmesinde her türlü fedakarlığı üstlenen, emek veren çok değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol