Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız az hasarlı YENİ KARAR 8inciye Hazırlanıyor İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KURNAZ,MAZBATASINI ALDI

Esnaf sanatkarlar birliği başkanlığına seçilen Turan kurnaz,mazbatasını eski başkan Cemil Erdem'den aldı.
Başkan Kurnaz, mazbatasını Merkez İl Seçim Müdürü Gazi Karaman’ın elinden aldı.

Adliye Sarayı Seçim kurulunda düzenlenen Mazbata Törenin ardından Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliğinde görev devir teslimi gerçekleştirildi.
Başkan Kurnaz’a hayırlı olması temennisinde bulunan Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği eski Başkanı Cemil Erdem, ”Elazığ’a gayret ve çaba göstermemiz lazım.” Dedi.

Erdem, “Allah utandırmasın, Allah mahcup etmesin. Burada bu kadar görev yaptıktan sonra yapılacak bir varsa ben her zaman yanlarında ve arkalarındayım. Bunu canı gönülden söylüyorum. Allah yolumuzu bahtınızı açık etsin. Elazığ’a sahip çıkmamız lazım” dedi.
Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz da, yapacağı çalışmaları paylaştı. Başkan Kurnaz, “Benim Elazığ’da ilk hedefim Elazığ Esnafını korumak. Kredi talebinde bulunan esnaflarımız zor durumda kalmayacaklar. Yine şartlarını oluşturan esnaflarımıza o krediyi kullanacaktır. Hizmeti yapabiliyorsan makamın değerlidir yapamıyorsan makamdan bir şey olmaz. Her soruna imkanlarım ve yasalar çerçevesinde her türlü taşın altına elimi koyarım” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol