Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN YILDIRIM " DIŞARIDAN İTHAL GELMEDİK"

AK Parti Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programları başladı. 81 ilde düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi Mahalle Programı Atatürk Kültür Merkezi’nde Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ilçe ve belediye başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları ve mahalle temsilcileri katıldı.

YILDIRIM: SİYASET YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ

 Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti’nin çok büyük bir aile olduğunu kaydederek, “AK Parti çok büyük bir aile. Onun lideri de çok onurlu ve şerefli bir lider. 20 yıldır bu ülkeye siyaset sahnesinde ve onun açmış olduğu şemsiye altında siyaset yapmaya devam ediyoruz. Allah onun ömrünü uzun etsin bizlere de yol arkadaşlığı etmeyi nasip etsin. Özellikle reis dediğimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan çok sık bir şeyi ifade ediyor; AK Parti sıradan bir parti değil. AK Parti bir davanın adıdır. Başta ben olmak üzere hiçbir birey teşkilatımızın üstünde değildir.” dedi.

YILDIRIM: MERDİVEN ALTI İMALATLARA İZİN VERMEYECEĞİZ 

2023 seçimlerine değinen Yıldırım, “birbirimizin hukukunu koruyalım” diyerek, partililerini uyararak, “Rahmetli Menderes ve arkadaşlarını çok sudan bahanelerle ipe götüren zihniyetler, bugün çok canlı bir şekilde merdiven altı imalatlarına devam ediyorlar. Ama sizler ve bizler bir bütün olursak amayı lakini fakatı kullanmazsak liderimizin arkasında çalışırsak Allah’ın izniyle bu merdiven altı imalatlara izin vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı. Toplantıda daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı izletildi. AK Parti Genel Merkez ARGE Eğitim ve Araştırma Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, eğitim programı ile ilgili bilgiler aktardı. 

Toplantının ikinci bölümü basına kapalı olarak gerçekleşti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol