Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

BASKİL İLÇESİNDE ABDULVAHAP GAZİ TÜRBESİNİN YOL YAPIMINA BAŞLANDI

Baskil ilçesi su yatağı köyü Kale mezrası sınırları içerisinde yer alan Peygamber Efendimizin sancaktarı olarak da bilinen Abdulvahap Gazi türbesinin yol yapımına başlandı.

Baskil kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz tarafından başlatılan ve yoğun bir mesai ile gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor.

YILMAZ; " EN KISA ZAMANDA BİTİRİP HİZMETE ALMAYI HEDEFLİYORUZ."

Konuyla ilgili olarak Baskil kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz yaptığı açıklamada, “Baskil ilçemiz tarihi ve manevi değerler açısından zengin bir bölgedir. Abdulvahap Gazi Türbesi de bunlardan biri. Her sene yoğun bir şekilde burası ziyaretçi alıyor. Ancak bu ziyaretgâhın yolu maalesef oldukça zorlu bir yoldu. Bir yamaçta yer alan türbeye çıkmak için yarım saatlik yukarı dik rampa ile çıkıyordu. Bu durum özellikle yaşlı ziyaretçilerimiz için oldukça eziyetti. Ancak şimdi biz türbenin hemen yakınına ulaşacak bir yol inşa etmeye çalışıyoruz. Bu sayede insanlar araçlarla türbeye ulaşacaklar. Bu durumda yol çilesi de birmiş olacak. Özel idaremizin araçları şu anda çalışmaya devam ediyor. En kısa zamanda bitirip hizmete almayı hedefliyoruz. Ben bu vesileyle emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol